Kanye West afslører kontakt med Caitlyn Jenner

Den iskolde luft ser ud til at være varmet lidt op igen.

Af Jonas Sand - 31. august 2018 kl. 16:55

Caitlyn Jenner har ikke været populær blandt Kardashian-klanen, siden hun udgav bogen ‘Secrets of My Life’, der blandt andet indeholdt beskyldninger mod familien og især ekskonen Kris Jenner.
Det fik flere af realityfamiliens medlemmer til at tage afstand fra Caitlyn Jenner, hvor især Kim Kardashian ikke holdt sig tilbage i dramaet. Men nu kan en forsoning være på vej, og det kan familien måske takke Kanye West for. Han har nemlig stadig kontakt til 68-årige Caitlyn Jenner, viser et billede, han har lagt på Twitter.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian åbner op om baby nummer 4
Billedet er af en ny SMS-samtale, som Kim Kardashians mand har haft med Caitlyn Jenner. Hun startede med at sende et billede af sin kæreste, 22-årige Sophia Hutchins, som var iklædt tøj fra rapperens tøjmærke, Yeezy.
– Sophia elskede udseendet af det tøj, som dit hold efterlod til hende, så hendes rejseoutfit bestod fuldt ud af Yeezy. Vi elsker dit look! Tak igen, skrev Caitlyn Jenner i en besked til billedet, som Kanye West efterfølgende svarede på:
– Så fantastisk. Selv tak, lød svaret.
Hvordan samtalen videre forløb, giver billedet ikke noget svar på. Men noget tyder på, at den iskolde luft med Caitlyn Jenner og Kardashian-klanen er ved at varme op igen.
LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på
LÆS OGSÅ: Derfor droppede Kourtney sin unge kæreste
Herunder kan du se billedet, som rapperen delte:


LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster
LÆS OGSÅ: Bekymret Kim Kardashian tvang Kanye på hospitalet