Kanye amok på Kims træner

Kim Kardashians træner syntes ikke, at reality-stjernen skulle tabe sig. Men det ville Kanye ikke finde sig i.

Af Jonas Sand - 1. april 2015 kl. 13:25

Kim Kardashians personlige træner var ikke enig i, at hun havde brug for at tabe de kilo, som reality-stjernen ellers gerne ville af med. Det fik Kanye til at gå amok, afslører Kim i den seneste episode af ‘Keeping up with the Kardashians’.
– Vil du gerne dø? Kanye gik bogstaveligt talt amok på min træner i dag. Hun (træneren, red.)  spurgte mig, hvad min målsætning er, fortæller Kim, der vejer 61 kilo, til sin lillesøster Khloe i episoden.
– Jeg fortalte hende, at jeg gerne vil ned på 54 kilo, men det kunne hun ikke forstå, og hun kunne slet ikke forestille sig, at jeg var syv kilo lettere.
LÆS OGSÅ: Se Kim Kardashians forvandling her
Kanye greb ind
Men det ville Kanye simpelthen ikke acceptere, og derfor tog han affære og gik i gang med at diskutere med træneren.
– Kanye sagde: “Vent lige et øjeblik. Du er hendes træner, og du fortæller hende, at du ikke kan forestille dig det? Så skal vi finde en anden træner, for hvis hun fortæller dig, at hun vil tabe sig mellem sine tæer, så har du bare at finde en fucking vægt til hendes tæer,” fortsætter Kim.
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashians vilde vægttab
LÆS OGSÅ: Sex 15 gange om dagen: Læge advarer Kardashian
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.