Kandis-Johnnys store babylykke: Min største gave - Her & Nu

Kandis-Johnnys store babylykke: Min største gave

Johnny Hansen nyder i den grad livet som bedstefar.

Af Jonas Sand - 3. august 2019 kl. 13:58

Det var en lykkelig Johnny Hansen, der i torsdags kunne fejre sin 54-års fødselsdag. For her fik han igen sit barnebarn i armene.
– Det er noget helt særligt at blive bedstefar. Det må jeg sige. Større gave kan man ikke bede om, fortæller Johnny begejstret, da HER&NU besøger ham hjemme i Hurup i Thy.
LÆS OGSÅ: Millionerne vælter ind: Kandis spinder guld
Her blev han hele dagen fejret af både familie og venner, men den lille pige på otte uger var festens ubestridte midtpunkt.
– Hun skal hedde Natascha. Det er et flot navn, synes jeg. Jeg er virkelig glad for, at Cecilie og hendes kæreste har fået hende. Det er virkelig en stor glæde for mig at se, hvordan Cecilie vokser med opgaven nu, hvor hun er blevet mor. Det har virkelig modnet hende. Hun er så dygtig til at passe den lille, lyder det rørt fra Johnny.
At der er kommet en ny generation i den musikalske Hansen-familie, betyder at Johnny og hans far, Bjørn, 75, har fået nyt navn til deres duo.
– Ja, det er “Olde og bedste” på tour, griner han.
LÆS OGSÅ: Kandis-Johnnys nye forretningseventyr blomstrer: Boliger for millioner

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV 2 snupper stor DR-profil

Fint at blive ældre

Johnny har ikke spor imod at blive ældre, fordi der er så mange glæder ved at få et barnebarn.
– Indeni føler jeg mig godt nok stadig som en på 25. Men jeg kan da godt mærke, at jeg bliver ældre. Det tager mig lidt længere tid at blive frisk igen, hvis vi har haft fem spilledage i træk. Tidligere betød det ikke noget, men nu skal jeg lige hvile mig en dag eller to, siger Johnny, der lige er kommet hjem fra en 34 timer lang tur til Sverige.
– Vi sov lidt i bussen, men ellers var det 34 timer fra vi kørte derop, til vi var hjemme igen. Det var hårdt, men også sjovt, siger Johnny
Så snart sommerferien er slut, skal han tilbage i studiet med Kandis.
– Vi er så småt ved at samle sange sammen til en ny CD. Den skal vi nok have klar engang i november, afslører han.
Se billederne i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Fra eneboer til vildmand: Her er ‘Dan the Man’ i dag