Kanal 5 afslører: 'Popstars' genoplives

Så skal der synges, når Danmarks allerførste sang-talentshow får comeback til efteråret.

Af Newspaq - 16. april 2014 kl. 12:33

Det var det allerførste talentshow her hjemme, og mange danskere fulgte med, da gruppen Eye Q tilbage i 2001 vandt Popstars.
Siden er programmer som Talent, Voice, Voice Junior og X Factor løbet over skærmen, men nu vender Popstars tilbage.
Det er Kanal 5 og Nordisk Film, der har sikret sig rettighederne til programmet, og castingen er gået i gang.
– Vi er ellevilde af begejstring over, at vi til efteråret kan give danskerne det største talentshow af dem alle. I Popstars hylder vi de spirende talenter og følger deres hårde vej mod stjernehimlen, fortæller programdirektør på SBS Discovery, Maiken Wexø.
LÆS OGSÅ: Surt show: Boyband-bror missede bryllup
Vejen til stjernerne er benhårdt arbejde
– Det bliver “feel good” underholdning for hele familien, hvilket er et af kerneområderne for Kanal 5. Vi håber at kunne samle danskerne til et program, hvor vi også får vist, at vejen til stjernerne ikke består af lutter lyserøde skyer, men er benhårdt arbejde, hvor man skal igennem mange optrædener på knap så mondæne steder, førend man kan stå foran et kæmpe publikum, siger hun.
Hvem, der kommer til at udgøre dommerpanelet, og hvad programmet mere konkret kommer til at byde på, vil SBS Discovery endnu ikke afsløre.
Men har man talentet, er man over 16 år og går man med en drøm om at forsøge sig som popstjerne, så kan man tilmelde sig casting på kanal5.dk.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’: Så tæt var finalen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.