Kanal 5 afslører: Her er den sidste 'Popstars'-dommer - Her & Nu

Kanal 5 afslører: Her er den sidste 'Popstars'-dommer

Sangerinden Medina og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller får denne tredje dommer med på dommerholdet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. juni 2014 kl. 10:16

Når Kanal 5 til efteråret slår dørene på for ‘Popstars’ bliver det med Medina, Christiane Schaumburg-Müller og sanger, sangskriver, musiker og producer Søren Rasted ved roret. Det afslører Kanal 5 i en pressemeddelelse.

Søren Rasted er den tredje dommer. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Søren Rasted er den tredje dommer. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Søren Rasted er en af skaberne bag det danske verdensberømte popband Aqua; han er en af de to i popduoen Hej Matematik; og så har han produceret et hav af prisvindende sangtekster for en række andre kunstnere.
Med al den erfaring, som også rækker udover Danmarks grænser, ved Søren Rasted om nogen, hvad det kræver at nå til tops i musikbranchen. Og han glæder sig til at lære fra sig, skriver  Kanal 5 i en pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: Medina om ‘Popstars’: Derfor er jeg dommer
Vi er sammen om det hele
– Jeg kan godt lide ideen om, at dommerne i ’Popstars’ – modsat alle andre talentshows – er sammen om projektet. Vi er sammen om at finde dem, der skal gå videre fra gang til gang, vi er sammen om at udvikle og coache dem undervejs i forløbet, for til sidst at være sammen om at finde en vinder, siger Søren Rasted i pressemeddelesen.
– Det er et fælles projekt, og det kan jeg godt lide. De to andre meddommere er gode, og jeg kan godt se mig selv i den konstellation, hvor jeg primært vil prøve at give noget af den erfaring, jeg har fået efter 20 års arbejde med artister, fra mig. Det glæder jeg mig til, siger han.
der altså sammen med en af Danmarks største kvindelige hitmagere, Medina, og den eftertragtede tv-vært og skuespillerinde Christiane Schaumburg-Müller, skal være med til at finde Danmarks næste popstjerne, når ’Popstars’ til efteråret går i luften på Kanal 5.
LÆS OGSÅ:Christiane: Derfor er jeg dommer i ‘Popstars’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.