Kanal 4 søger nye medvirkende til 'Mig og min mor'

Malou Stella og mor Britta samt Joy og mor Mia er som bekendt ikke længere med i ‘Mig og min mor’, og nu søger Kanal 4 efter nye medvirkende til programmet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. december 2012 kl. 14:42

Lige nu leder Kanal 4 efter nye par til deres succesrige program ‘Mig og min mor’.
Har du lyst til at medvirke og er du nysgerrig efter at vide mere, så tøv ikke med at skriv til redaktionen bag. Du vil herefter blive kontaktet med henblik på muligheder for interview, og måske bliver du et af de nye mor-datter-par eller mor-søn-par.
– ‘Mig og min mor’ handler om forholdet mellem mødre og deres elskede børn, og hvordan forholdet udvikler sig, når børnene træder ind i de voksnes rækker. Kameraet er med de medvirkende par igennem tykt og tyndt, og på op- og nedture – præcis som det virkelige liv er, skriver Kanal 4 på deres hjemmeside.
Tilmeld jer her.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Se Jessica og mor Jettes vilde julegaveønsker
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.