Kanal 4 og 5 afslører: Det skal du se til efteråret

Kanal 4 og 5 afslører: Det skal du se til efteråret

Vi giver dig her en guide til, hvad du kan se på Kanal 4 og 5 til efteråret.

Af Jonas Sand - 13. august 2015 kl. 19:25

Efteråret står for døren, og det betyder, at tv-kanalerne er klar til at afsløre de programmer, som du skal nyde foran dit fjernsyn. Og hos SBS Discovery er der både genvalg til gamle favoritter samt en masse nyt på programmet.
Realityportalen.dk giver dig her en guide til, hvad du skal glæde dig til at opleve på Kanal 4 og Kanal 5 til efteråret.
Janus og skyggedanmark
På Kanal 5 kan du blandt andet opleve den nye dokumentarserie ‘Janus og skyggedanmark’, hvor skuespilleren går i dybden med den del af Danmark, som man normalt ikke hører om.
Han følger blandt andet en ung kvinde, der lever i skjul for sin familie, fordi den vil tvinge hende til ægteskab med en fremmed mand; en far, hvis søn hængte sig i en fængselscelle, og som derfor har taget kampen op imod et brutalt fængselssystem, som han klandrer for sønnens død.
– De fortæller mig deres historie og viser de mange svære udfordringer, som de dagligt kæmper med. Og som jeg synes, de ansvarlige bør stå til regnskab for, siger Janus Bakrawi i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 afslører: Ny ‘Topmodel’-sæson bliver også for DRENGE
 

 
 
Eftersøgt – med Kristian Bech
SBS Discovery har også slået sig sammen med politimanden Kristian Bech, som har været ansat ved politiet i 12 år. Han skal sammen med et tv-hold rejse verden rundt for at gøre det, som ingen endnu har formået:
Han skal finde nogle af verdens mest eftersøgte personer. Programmet har premiere onsdag den 26. august på Kanal 5, hvor du kan følge med i, hvor mange personer det lykkes Kristian Bech at opspore.  

 
Danmarks Ninja Warrior
Tidligere i år blev det Danmarks tur til at få besøg af den legendariske Ninja Warrior-bane, som kun fire mennesker i hele verden har formået at klare. 121 danske mænd og kvinder har taget udfordringen op, og det kan du følge på Kanal 5.
Reglerne er simple: I hvert program skal deltagerne klare en ny del af banen, som naturligvis bliver sværere og sværere; de har kun én chance – klarer de det ikke, ryger de ud.
Du kan se, om det lykkes for en dansker at klare banen, når programmet har premiere på Kanal 5 til september.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Caroline Fleming fyret som ‘Topmodel’-vært  

 
 
De tre Wichmanns
Følg Amalie og hendes to brødre, der lever det søde liv i Hollywood med masser af stjernestøv og røde løbere – langt fra barndommens Falster. Her tilbringer de det meste af døgnet sammen og arbejder på deres nye kollektion, når tiden tillader det.
For selvom det tætte trekløver let lader sig distrahere af de mange fristelser i filmstjernernes hovedstad, er de nødt til at tjene nogle penge for kunne fortsætte med at leve drømmen under de californiske palmer.
Se om Joachim, Adam og Amalie bliver færdige med kollektionen til tiden, når Kanal 4 til efteråret giver et underholdende indblik i de tre charmerende søskendes Hollywood-hverdag.  
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa viser sine nye bryster frem  

 
 
 
Gitte talks
Kanal 4 genopliver talkshow-genren på kanalen, når supermodellen og Hollywood-stjernen Gitte Nielsen får kendte og ukendte danskere på besøg i sit nye rørende, meget ærlige og konfronterende talkshow ‘Gitte Talks’.
De helt store følelser kommer i spil, og der er grobund for både smil og tårer, når emner som afhængighed, sugardating, utroskab, manipulation og vold i parforholdet, mobning og kærlighed uden alder bliver bragt på banen.
Gitte Nielsen har selv oplevet meget på sin egen krop, og hun er ikke bange for at dele ud af de erfaringer, hun selv har gjort sig i sit liv.
LÆS OGSÅ: Højgravid ‘De unge mødre’-Puk viser maven frem  

 Genvalg til gamle favoritter

Det er naturligvis ikke kun nye programmer, der skal pryde sendefladen hos SBS. Flere af seernes favoritter vender også tilbage til en ny omgang, når programmer som ‘De unge mødre’, ‘Nyskilt’ og ‘Politijagt’ alle vender tilbage til efteråret.
Også ‘Danmarks næste topmodel’ snupper endny en omgang, men denne gang er alt ikke, som det plejer. Som Realityportalen.dk tidligere i år kunne fortælle, så bliver den nye sæson også for drenge, og der er derfor lagt op til en yderst spændende sæson.
Der er dermed lagt op til mange efterårstimer foran tv-skærmen. Hvad glæder du dig mest til?
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa trods graviditet: Flere børn i sigte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.