Nu kan man igen følge 'Prinsesser fra blokken'-Emma

Nu lukker Emma igen seerne ind i sit liv.

Af Louise Vilsbøl - 7. februar 2017 kl. 16:06

Emma blev hurtigt et kendt ansigt i ‘Prinsesser fra Blokken’, hvor hun først blev lagt mærke til som hende, der talte om den famøse sol-kur. Selvom serien er slut, så ville prinsesserne gerne lave mere tv, men indtil det bliver aktuelt, kan man nu igen følge Emma.
Den smukke 19-årige forstadspige har nemlig åbnet sin egen blog, hvor hun vil dele ud af sit nye liv som spirende kendis.
– Jeg har startet den, fordi jeg synes, det er en spændende verden at bevæge sig ind i, og jeg kan godt lide at skrive, så jeg tænkte, at det kunne være en ret sjov mulighed og prøve, fortæller Emma til Realityportalen, og selvom hun først lige har kastet sig ud i blog-eventyret, så har hun en klar idé om, hvordan bloggen skal være:
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’-Emma blev mor som 17-årig
– Jeg tænker, den kommer til at handle om alt mellem himmel og jord. Hvordan det er at være ung mor, selvfølgelig også hvordan det er pludselig at være et genkendeligt ansigt efter ‘Prinsesser fra Blokken’.
Emma drømmer om at kunne leve af sin blog, men selvom hun gerne ville gøre det til en karriere, så læser hun ikke selv andres blogge og er altså ikke inspireret af nogle af de eksisterende bloggere.
Følg med i Emmas liv på hendes blog her.
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’ løfter sløret: Klar til ny sæson?
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’ er blevet DRs største succes
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.