Kan du løse mordgåden i 'Mosaic'? Dét skal du se på HBO Nordic!

Du kan komme helt tæt på mordgåden, når ‘Mosaic’ udkommer som app og som tv-serie på HBO Nordic!

Af Louise Andersen - 20. januar 2018 kl. 17:55

Premiere

(Foto: HBO Nordic)


Mosaic
Mosaic begynder med et flashback fire år tilbage i tiden, før de vigtige begivenheder i historien. Eric Neill forsøger at forføre og bedrage den succesfulde børnebogsforfatter Olivia Lake på vegne af nogle af hans samarbejdspartnere. I nutiden er Eric i fængsel for mordet på Olivia. Petra, Erics søster, og andre begynder at grave i, præcis hvad der skete fire år tidligere.
Bonusinfo:
‘Mosaic’ udgives i to former: Som en iOS/Android-app og som en serie i 6 afsnit på HBO Nordic.
‘Mosaic’ er interaktiv: Brugerne kan ikke påvirke plottet, men de kan vælge den synsvinkel, de ønsker at se plottet igennem og dermed se forskellige facetter at plottet. Der er også mulighed for at grave i baggrundsdokumenter, e-mails, nyhedsudsendelser, telefonsvarebeskeder, politirapporter og lignende.
– Hvad: ‘Mosaic’
– Hvem: Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller m.fl.
– Hvornår: Har premiere 23. januar
– Hvor: På HBO Nordic
LÆS OGSÅ: Premiere på sæson 2 af ‘Divorce’: Dét skal du se på HBO Nordic!

Aktuel

(Foto: HBO Nordic)


The Chi
I det sydlige Chicago udspiller en hverdag sig, hvor børn forbereder sig på skole, mens deres forældre tager på arbejde, og hvor unge forsøger at tjene til dagen og vejen, og de ældre holder øje med tingene fra deres verandaer. Men i det hårde kvarter truer virkelige farer dagligt med at knuse folks drømme, og de mindste beslutninger kan få betydning for liv og død.
– Hvad: ‘The Chi’
– Hvem: Jason Mitchell, Jacob Latimore, Yolonda Ross m.fl.
– Hvornår: Havde premiere 8. januar
– Hvor: Kan ses på HBO Nordic
LÆS OGSÅ: Hele ‘Star Wars’-triologien er nu online: Dét skal du se på HBO Nordic!

Kender du…?

(Foto: HBO Nordic)


The Path
‘The Path’ følger en familie midt i en kontroversiel kult, mens de kæmper med forhold, tro og magt. Hvert afsnit kaster et dybdegående blik på troens voldsomme tiltrækningskraft, og hvad det indebærer at vælge mellem det liv, vi lever, og det liv, vi ønsker at have. Serien kombinerer elementer fra thrillere, romantik og det overnaturlige.
LÆS OGSÅ: Historisk spiondrama: Dét skal du se på HBO Nordic!

Nu på HBO Nordic

‘Jagten’. En uskyldig mand rammes af en tilfældig løgn – en moderne historie om heksejagt og om, hvor skrøbelig fællesskabet er, når sladder og tvivl får lov at florere.
‘Pinoér’. En neglebidende konspirationsthriller, som foregår i starten af 1980’erne, hvor det store norske olieeventyr begyndte.
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!