Kan du huske de danske ’Topmodel’-vindere?

Få et gensyn med alle de tidligere ’Topmodel’-vindere og se, hvordan det er gået dem efter tv-programmet sluttede. Hvor mange har fået gang i modelkarrieren?

Af Kom helt tæt på redaktionen - 30. september 2012 kl. 12:54

Den nyeste sæson af ’Danmarks næste Topmodel’, som havde premiere i denne uge, lanceres som sæson tre, men i virkeligheden har der været hele seks sæsoner af programmet her hjemme.
Denne sæson er nummer tre med Caroline Fleming i spidsen, men i år 2005-2006 blev der også lavet tre sæsoner af programmet, dengang var værten Anne P., og konceptet var det samme. Men hvor mange af vinderne kan du huske? Og hvordan er det gået dem?
LÆS OGSÅ: Tårerne triller i ny sæson ‘Topmodel’
1. vinder: Fik tv-karriere og har eget tv-program
I 2005 løb den første sæson af ’Topmodel’ over de danske TV-skærme. Dengang var der kun 9 deltagere, og vinderen var Nanna Schultz Christensen. Modelkarrieren blev forvandlet til en tv-karriere, da Nanna scorede en tjans som vært på DR1s musikprogram Boogie.

Nanna Schultz Christensen vandt første sæson af Topmodel i Danmark


Her til efteråret er hun hovedperson i et nyt program på TLC “Nanna Schultz fra tynd til str. 0”, hvor den i forvejen model-tynde pige skal forsøge at tabe sig til ekstremerne. Eksperimentet har mundet ud i, at Nanna til flere medier har udtalt, at hun aldrig nogensinde skal på slankekur igen.
2. vinder: Nummer tre i skandinavien
I foråret 2006 kom anden sæson af ’Topmodel’ på skærmen. Her var der igen 9 deltagere, og vinderen blev den kun 18-årige model-asprant Anna Nørgaard.
Siden har man da heller ikke hørt noget til vinderen af anden sæson, som blev slået sammen med den norske og svenske version af programmet. I den skandinaviske finale blev Anna nummer tre.
3. vinder: Har international modelkarriere
I efteråret 2006 kom tredje sæson af ’Topmodel’, her vandt Anna Lundgaard. Anna har fået en international modelkarriere, hvor hun har bureauer i både København, Milano, London og New York.

Caroline Bader vandt første sæson af Topmodel med Caroline Fleming som vært.


Senest var hun på forsiden af det italienske magasin Grazia i maj, og hun går også store modeshows. For Anna blev tv-programmet altså indgangen til en international modekarriere.
4. vinder: Modelarbejde ved siden af gymnasiet
Fire år skulle der gå, før ’Topmodel’ vendte tilbage til de danske tv-skærme. I 2010 var det med Caroline Fleming i spidsen, og den første vinder blev den kun 15-årige Caroline Bader.
Siden sejren har hun haft forskellige modeljobs i Danmark og i udlandet. På grund af sin unge alder bor hun stadig her hjemme i Danmark og går på gymnasiet. Sideløbende arbejder hun dog som model, og hun har da også stadig drømme om en international modelkarriere.

Julie Hasselby vandt den seneste udgave af Topmodel i Danmark


5. vinder: Drømmer om mode og musik
I sidste sæson af ’Topmodel’, som løb over skærmen i efteråret 2011, var det Julie Hasselby, der vandt konkurrencen. Hun arbejde under modeugen i år og arbejder ved siden af sin modelkarriere på spillestedet Gimle. Hun drømmer om en fremtid, hvor hun kan kombinere musik og modelarbejdet.
– Jeg har endnu ikke været i udlandet som model, men jeg håber på, at det kommer til at ske i fremtiden. Jeg drømmer om at bo i New York og arbejde som model samt at være leder på mit eget spillested. Og så lever og ånder jeg for musik og har planer om at søge ind på bacheloruddannelsen Music Management til December, siger Julie til tvjektv.dk.
Følg de nye deltagere i ’Danmarks næste topmodel’ på Kanal4 hver torsdag kl. 20.00.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.