Kan du heller ikke vente? Smugkig på ny 'Badehotellet'-sæson - Her & Nu

Kan du heller ikke vente? Smugkig på ny 'Badehotellet'-sæson

Du kan allerede nu se den første scene fra den nye sæson.

Af Jonas Sand - 30. januar 2018 kl. 20:55

Der er efterhånden ikke længe til, at TV 2 er klar med en helt ny omgang af den populære serie ‘Badehotellet’. Kanalen har premiere på den nye sæson den 12. februar, men det kan selvfølgelig også være lang tid at vente, hvis man er stor fan. Men så er der heldigvis godt nyt.
TV 2 er nemlig klar med et smugkig på den femte sæson af ‘Badehotellet’, og allerede nu kan du altså få lov til at de første 3 minutter og 39 sekunder af sæsonen. Det kan du både på tv2.dk og på TV 2 Play.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne er blevet gift
HUSKER DU Jesus fra ‘Jesus og Josephine’? Her er han i dag
I sæson fem rykker et nyt par, Molin-parret, ind på hotellet og vender op og ned på de faste gæsters ferie. Særligt charmøren Edward Weyse, som spilles af Jens Jacob Tychsen, har et godt øje til Alma Molin, og det er deres første møde, du kan se i klippet. Alma Molin og hendes mand, August, spilles af den dansk/svenske skuespillerinde Lisa Werlinder og danske Søren Sætter-Lassen.
Og der kan være store ting i vente fra den 12. februar. Det har Jens Jacob Tychsen tidligere afsløret over for HER&NU, hvor han også gjorde det klart, at han elsker at være en del af TV 2-serien.
– Jeg kan uden at tøve sige, at det bare er blevet sjovere og sjovere at gå på arbejde for hvert år, der er gået. Vi kender vores karakterer så godt nu, at vi egentligt ikke behøver at tænke så meget mere. Vi gør det bare. Og for satan, hvor vi griner sammen. Når vi er samlet til nogle af de store scener, så er det en ren børnehave, og jeg kan godt forstå, at instruktøren nogle gange bliver lidt træt, for vi larmer meget, sagde han med et grin.
– Vi er i sandhed blevet en skuespillerfamilie, og den er også i år blevet udvidet med nogle dejlige nye ansigter, som strøg ind i fællesskabet på smukkeste vis. Det er også en af de skønne ting ved ‘Badehotellet’, der er kommet så mange skønne kollegaer forbi i kortere og længere perioder. Det bliver både en sjov, overraskende og rørende sæson, og så er der jo en del sløjfer, der skal bindes. Så måske få vi svar på nogle af de helt store spørgsmål, fortsatte en gådefuld Jens Jacob Tychsen med Hr. Weyses umiskendelige affekterede talemåde.
Den nye sæson får premiere på TV 2 den 12. februar klokken 20:00. Samme dag kan du se de to første afsnit på TV 2 Play, hvor du også nu kan se de første fire sæsoner.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-vært: Sådan går castingen til den nye sæson
SE BILLEDET: Landmand-Jørn er blevet far