Dét kan du glæde dig til på Netflix

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Af Louise Andersen - 21. oktober 2017 kl. 16:25

Premiere

(Foto: Netflix)

Wheelman

Flugtchaufføren fra et mislykket røveri får sat sine evner og færdigheder på prøve, da han får et telefonopkald fra en ukendt person, som giver ham rystende ordrer. Den eneste person, han i sidste ende kan stole på, er hans 13-årige datter, så der er mange gode grunde til at tænke hurtigt, men køre endnu hurtigere.
Bonusinfo:
Det er kommet frem, at hovedrolleindehaver Frank Grillo var en stor diva på settet – eller rettere: Hans hår var. Håret var nemlig en konstant kilde til både forbløffelse og frustration
Filmskaber Joe Carnahan involverede sig i filmen, fordi han blandt andet var vild med, at filmen er en far-datter-historie camoufleret i en actionfilm.
– Hvad: ‘Wheelman’
– Hvem: Frank Grillo, Caitlin Carmichael, Garrett Dillahunt m.fl.
– Hvornår: Premiere 20. oktober
– Hvor: Netflix
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Sandheden om mig og Peter er…

Aktuel

(Foto. Netflix)

Clinical

I denne thriller forsøger en psykiater at få sit liv tilbage efter et voldeligt overfald. Tilbageblik til overfaldet hjemsøger hende, mens hun behandler en ny patient, som er blevet frygteligt vansiret i en ulykke. Måske er det sværere, end hun lige troede, at undslippe sin fortid.
– Hvad: ‘Clinical’
– Hvem: Vinessa Shaw, Kevin Rahm, William Atherton m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu
– Hvor: Netflix
LÆS OGSÅ: Lene Beier om ‘Landmand søger kærlighed’: Det er helt i orden at trække sig

Kender du…?

(Foto: Netflix)

Mute

Mute foregår i en nær fremtid i den pulserende storby Berlin, hvor vi følger Leo, som er bartender. En ulykke i hans barndom betyder, at han har mistet evnen til at tale, og den eneste gode ting i hans liv, er hans kæreste Naadirah. Da Naadirah pludselig forsvinder, er Leo tvunget til at konfrontere et fremtidigt Berlins underverden, mens han leder efter hende.
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på Netflix!

Nu på Netflix

– ‘Den skaldede frisør‘. En gruppe mennesker i Italien leder efter kærligheden og må håndtere jalousi, passion og ensomhed i deres jagt på et bedre liv.
– ‘En du elsker‘. En egocentreret musiker genoptager kontakten med sin voksne datter og introduceres til barnebarnet, han aldrig har mødt.
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på Netflix!
LÆS OGSÅ: Nu er de tilbage: Her kan du se det nye ‘Prison Break’