Dét kan du glæde dig til på Netflix

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Af Louise Andersen - 26. november 2017 kl. 9:55

Premiere

(Foto: HBO Nordic)


The Crown, sæson 2
‘The Crown’ handler om Queen Elizabeth II og hendes uegentlig audienser med ministre fra hendes indsættelse i 1952 og frem til i dag. Anden sæson omhandler den skrøbelige tid som begyndte efter Anden Verdenskrig og starter således med at Hendes Majestæts væbnede styrker kæmper en ulovlig krig i Ægypten og slutter med premierministeren Harold Macmillans fald efter en ødelæggende skandale.
Bonusinfo: 
Netflix har angiveligt forpligtet sig til at lave hele seks sæsoner af serien og der er således meget mere i vente af serien som øjensynligt koster over $100 millioner pr. sæson.
Eftersom første sæson modtog stor ros fra alle sider og blev nomineret til flere prestigefyldte priser. Den vandt to Golden Globe-priser, blandt andet for bedste dramaserie.
– Hvad: ‘The Crown, sæson 2’
– Hvem: Claire Foy, John Lithgow, Matt Smith m.fl.
– Hvornår: Har premiere den 8. december
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor hedder han Fremtids Peter

Aktuel

(Foto: HBO Nordic)


A Christmas Prince
Julen kommer tidligt for en ung journalist. Hun sendes nemlig afsted for at skrive en historie om en smuk prins, der meget snart bliver konge. Hun går undercover som barnepige for at få et indblik i det royale liv indefra, men snart bliver hun flettet ind i kongelige intriger og ender med at finde kærligheden – men kan hun opretholde sin løgn?
– Hvad: ‘A Christimas Prince’
– Hvem: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-fyr skal være far

Kender du…?

(Foto: HBO Nordic)


She’s Gotta Have It
Nola Darling kæmper med at forblive tro mod sig selv og sine drømme. Og så skal hun også håndtere sine tre elskere: Den kultiverede model, Greer Childs, den overbeskyttende bankmand, Jamie Overstreet og originalen, Mars Blackmon. Serien er et spin-off af serien ‘She’s Gotta Have It’ fra 1986.
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

Nu på Netflix

– ‘Sorg og glæde’. Da en kvinde i en psykose dræber sin nyfødte datter, beder hendes mand alligevel om rettens medfølelse og føler selv skyld i situationen.
– ‘Lotto’. Jørgen er formand for fabrikkens lottoklub, hvor vennerne har spillet lotto sammen i årevis. Og Jørgen har i årevis købt en kupon til sin kode. En dag er der gevinst.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fiasko: Alle forhold er gået i vasken