Kamil indtager Aarhus - Her & Nu

Kamil indtager Aarhus

Vogt jer, Aarhus, for lørdag skal Kamil og resten af A-teamet ud at gøre nattelivet farligt.

Det, at være blevet far er det mest fantastiske man nogensinde kommer til, at opleve som menneske her på jorden. At se sit barn komme til verden, følge den udvikling fra første dag af Tanias graviditet til at klippe navlesnoren på sit barn, det er ubeskriveligt! Også er det lidt sjovt, at min datters og min fødselsdag er med præcis 6 mdrs mellemrum Fødsel gik rigtig godt! Tania fik taget vandet kl 08:15 og kl 17:35 fødte hun! Jeg så, at min kæreste er en fighter, det var fantastisk hvad hun havde præsteret! Jeg er så stolt af Tania! Eneste bedøvelse var lattergas, som hun fik! Det er fuldstændig fantastisk arbejde! Ja hun hedder Emilia Højde 50cm vægt 3320 ved fødsel...
Af Mikkeline Andersen - 9. november 2012 kl. 11:39

Der er lagt op til en weekend udover det sædvanlige for Kamil, når ‘Sunny Beach’-fyren får fint besøg fra Sjælland. Så selvom han er en fyr, man forbinder med drinks, øl og shots, så skal fredagen bruges til et afbræk i det mere stille og hjemlige hyggehjørne.
– Fredag får jeg besøg af en rigtig sød pige fra Sjælland. Og jeg har et meget svagt punkt overfor de sjællandske piger, og hende her har gjort sig specielt bemærket. Så derfor står fredag på Kamillo-stil, når vi skal hygge os med nachos og en god film, siger en glad Kamil til Realityportalen.dk.
Efter en hyggelig fredag-aften, står lørdagen blandt andet i sportens tegn, når Kamil og hans sjællandske pige tager i Aarhus skøjtehal sammen med Kamils kammerat og dennes flirt.
LÆS OGSÅ: Party-Kamil vender tilbage
Lørdagens skal bruges med A-teamet
Opskriften på den perfekte bytur er klar. Saml nogle fede venner, så der skabes en god stemning – og sidst, men ikke mindst skal Kamil selvfølgelig være der.
– Selvfølgelig skal Kamil være der, hehe, det ved vi alle jo. Damerne er ikke så vigtige, for når the A-team er samlet, så er alt perfekt.

Foto: Privat


Det berygtede A-team inkluderer blandt andet Túrker fra ’Paradise Hotel’. Ham og Kamil bruger nemlig megen tid sammen i Aarhus, og når de går i byen, så ’stikker det helt af’, som Kamil udtrykker det.
– Når vi er sammen, så ryger der altid et par flasker på bordet, og så stikker det helt af! Det plejer altid at starte stille og roligt, men pludselig er det ikke til at styre, fortæller den festglade fyr til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Sunny Beach’-deltager undskylder på forhånd
Kom hjem i ”nyt” tøj
De vilde og våde byture har været mange. Men der er alligevel en, der overgår alle de andre. En bytur i det aarhusianske natteliv endte med, at Kamil kom hjem i noget helt andet tøj, end han var draget af sted i.
– Min sjoveste og vildeste bytur var nok, da jeg tog i byen her i Aarhus, hvor jeg kom hjem med en anden skjorte og andre bukser, end dem jeg selv havde på i byen, griner han.
Hvordan og hvorfor han kom hjem i nyt outfit husker han intet om. Faktisk husker han ikke meget fra den famøse bytur, men sjov det var den!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.