Party-Kamil er færdig med københavnske piger

Der er gang i damerne for den festglade fyr, men er man fra København, så skal man ikke regne med at kunne charme Kamil med hjem.

Det, at være blevet far er det mest fantastiske man nogensinde kommer til, at opleve som menneske her på jorden. At se sit barn komme til verden, følge den udvikling fra første dag af Tanias graviditet til at klippe navlesnoren på sit barn, det er ubeskriveligt! Også er det lidt sjovt, at min datters og min fødselsdag er med præcis 6 mdrs mellemrum Fødsel gik rigtig godt! Tania fik taget vandet kl 08:15 og kl 17:35 fødte hun! Jeg så, at min kæreste er en fighter, det var fantastisk hvad hun havde præsteret! Jeg er så stolt af Tania! Eneste bedøvelse var lattergas, som hun fik! Det er fuldstændig fantastisk arbejde! Ja hun hedder Emilia Højde 50cm vægt 3320 ved fødsel...
Af Mikkeline Andersen - 26. januar 2013 kl. 14:45

Selvom kongen af ‘Sunny Beach’ tidligere har gjort det klart, at han er helt tosset med pigerne fra København, så er det slut nu. I midten af november fik Kamil nemlig besøg fra Sjælland, men det udviklede sig knapt så positivt.
– Hende københavneren var bare ikke mig. Hun røg for mange smøger, og det er bare ikke mig. Man skulle tro, at man kyssede en benzintank på en bil, siger han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Party-Kamil vender tilbage
Ændrede sig dag for dag
Men smøgerne var ikke det eneste ‘turn-off’ ved den sjællandske pige.
– Hun var utilregnelig, og jeg kunne aldrig helt forstå, hvorfor hun ændrede sig fra dag til dag.
Men som bekendt er intet så skidt, at det ikke er godt for noget. Og derfor er party-kongen også kommet videre og har kastet sin opmærksomhed mod de jyske piger.
– Der er en ny dame i billedet, griner han og fortsætter.
– Det er slut med sjællandske piger, for de giver kun én hovedpine, men for tiden ser jeg en sød aarhusianer, som jeg har kendt i et par uger.
LÆS OGSÅ: Årets reality-program er fundet!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.