Kærligheden brast: Ung mor dropper forlovelsen

Et forhold med utroskab og utryghed er forbi for ‘De unge mødre’-deltageren.

Af Jonas Sand - 30. april 2017 kl. 19:40

Det var en lykkelig Line de Laurent, der i august afslørede over for Realityportalen.dk, at kæresten gennem et halvt år, Jasper, havde været på knæ for hende, og at hun derfor skulle giftes.
Vielsen skulle dog først være i 2018, men nu ligger det fast, at bryllupsklokkerne slet ikke kommer til at ringe for parret. Line og Jasper er nemlig gået fra hinanden.
– Det er rigtigt. Vi gik fra hinanden midt i marts. Jeg følte ikke, at gnisten var der 100 procent, som den burde være, bekræfter ‘De unge mødre’-deltageren over for Realityportalen.dk.

Vi mødte Line sammen med ekskæresten Nicki og sønnen Lucas. (Foto: SBS/Jacob Mydtskov)


SE BILLEDERNE: Natascha Linea om ny hårforvandling: Det er nok lidt vildt
Utroskab og utryghed

Selv om det udadtil virkede som den store lykke, da parret blev forlovet, så var forholdet langt fra kun sådan.
– Igennem hele vores forhold følte jeg lidt, at jeg var på prøve. Det er ikke ondt ment mod ham, men han er jo en tiltrækkende, ung mand, og mange piger synes jo, at han ser nydelig ud. Og når jeg er så usikker på mig selv, som jeg er, så føler jeg mig ikke altid god nok, siger den unge mor.
– Vi kæmpede begge en kamp for, at jeg kunne få noget bedre selvværd og mere tro på, at jeg faktisk er god nok, som jeg er.
Men den kamp led et knæk, da Line fik en mistanke om, at Jasper havde været hende utro med en ekskæreste.
– Jeg blev bildt ind, at han havde været sammen med moren til sin datter. Det har siden vist sig at være løgn – i hvert fald ud fra hvad han siger. Jeg har ingen idé om, hvad der er sandt, men jeg har valgt at tro på ham, fortæller Line.
LÆS OGSÅ: Nyforlovet ung mor mangler stadig ringen
Sammen med en anden
Line traf dog en stor beslutning, før hun fandt ud af, at rygterne om Jaspers utroskab formentligt ikke var sande. Hun var nemlig selv utro.
– Når man får smækket sådan noget i hovedet, så gør det sgu ondt i hjertet. Så jeg handlede dumt og valgte at være sammen med en anden i stedet for bare at afslutte forholdet med det samme. Jeg valgte dog ikke at fortælle ham det umiddelbart efter, fordi jeg havde det så dårligt med det og ikke kunne tilgive mig selv, siger Line.
Da ekskæresten senere konfronterede hende og beskyldte hende for at være utro, krøb hun dog til korset.
– Først strittede jeg ham imod, men efter noget tid kunne jeg bare mærke, at jeg så inderligt havde brug for ro i mig selv, så jeg lagde kortene på bordet for ham, og det lettede mig meget, siger Line, der har lært noget af episoden.
– Jeg ved med mig selv, at det aldrig skal gentage sig. Den smerte, man bærer på – uanset om det er en selv, der har været udsat for det, eller om man selv faktisk er svinet – så er det bare en modbydelig følelse.
HUSKER DU? ‘De unge mødre’-kæreste var utro med faster
“Det var ikke utroskaben, der ødelagde forholdet”

Line og Jasper blev hurtigt forlovet, men det bliver altså ikke til noget bryllup for dem.
(Foto: Privat)


Line er dog sikker på, at parret heller ikke havde været sammen i dag, selv om der ikke havde utroskab indblandet.
– Det var ikke utroskaben, der ødelagde forholdet. Det var mange andre ting, der gjorde vores forhold dårligt og ødelagde det. Derudover fik jeg jo de informationer om ham og hans datters mor og valgte derefter selv at handle dumt. Men vi var ikke blevet sammen uanset hvad, for vi diskuterede og skændtes for ofte, siger Line.
TEST DIG SELV: Hvilken ‘De unge mødre’-deltager er du?
Line har nu givet ekskæresten begge forlovelsesringe tilbage, og hun er glad for, at det ikke endte i ægteskab.

– Jeg fortrød ikke forlovelsen dengang, men nu synes jeg nok, at det var for hurtigt. Så jeg vil nok vente lidt længere næste gang, hvis der overhovedet bliver en næste gang. Jeg har altid sagt, at jeg kun skal giftes én gang, og det har jeg alle dage stået ved. Så det var nok meget fornuftigt, at vi ikke blev gift, slår den unge mor fast.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Jasper. Han bekræfter Lines historie og afviser desuden, at han har været utro, men har ellers ikke ønsket at kommentere.
Line blev et viralt hit på internettet, da hun forsøgte at lave ovnkartofler i en plastikpose. Se eller gense det sjove – og yderst omdiskuterede klip – herunder:

LÆS OGSÅ: Udskældt ‘De unge mødre’-deltager vender tilbage
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.