Kærligheden brast for paradiso

Kærligheden holdt ikke mellem ‘Paradise Hotel’-deltageren og hans kæreste.

Af Jonas Sand - 27. maj 2016 kl. 13:35

Det virkede som den store lykke, da Theis Berg Kristensen viste kæresten Signe frem til årets Reality Awards. Her afslørede parret, at de allerede gik med tanker om at flytte sammen. Men sådan kom det ikke til at gå.

Theis og Signe fra årets Reality Awards. (Foto: Janus Nielsen)

Theis og Signe fra årets Reality Awards. (Foto: Janus Nielsen)


‘Paradise Hotel’-deltageren bekræfter over for Realityportalen.dk, at han ikke længere er sammen med 19-årige Signe fra Helsingør.
– Jeg er ikke sammen med Signe længere. Jeg er for ung og har gang i for mange ting til, at jeg kan lade mig begrænse og være låst i et parforhold, fortæller han til Realityportalen.dk og slår fast, at det var ham, der gjorde det forbi.
– Men jeg savner hende uden tvivl. Det var bare ikke det, jeg skal skulle med mit liv lige nu, lyder det fra paradisoen.
Kort efter hans deltagelse i ‘Paradise Hotel’-sprang Theis ud som kærester med ‘X Factor’-vinderen Jasmin. Det forhold holdt dog heller ikke for paradisoen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Theis: Her er min nye kæreste
GALLERI: ‘Paradise’-Theis som barnemodel
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Theis: Sådan scorer du mig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.