Kærligheden brast for 'Paradise'-Patrick

Den populære paradiso er igen tilbage på singlemarkedet.

Af Jonas Sand - 23. juli 2017 kl. 15:07

Det var en glad Patrick Brylov, der tidligere i år knuste en masse pigehjerte, da han afslørede, at han havde fået sig en kæreste. Den heldige pige var den 22-årige lærerstuderende Nadja Melsing, som Patrick havde mødt i det lokale fitnesscenter, som de begge kom i.
Men nu er det slut mellem Patrick og Nadja, der har taget beslutningen om at stoppe forholdet. Det bekræfter Patrick over for Realityportalen.dk.
– Ja, det er rigtigt. Det fungerede desværre ikke, men vi er hverken uvenner eller noget. Vi var bare for forskellige, og det blev for meget til sidst, siger Patrick.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par i voldsom ulykke
Tager den med ro
‘Paradise Hotel’-deltageren fortæller, at de to var enige om at stoppe forholdet.
Det var en fælles beslutning, så det handlede bare om at få tingene afsluttet på en ordentlig måde, så man ikke ender med at hade hinanden. Det er altid svært og hårdt, uanset hvem der har stoppet det. Det vigtigste er at komme gladere ud på den anden side.
Med sin nye singlestatus bliver Patrick formentlig igen en populær mand hos kvinderne. Men han har ingen planer om at finde sig en ny kæreste i den kommende tid.
– Nej, slet ikke. Jeg bruger min tid på familie og venner og på at finde tilbage til en almindelig hverdag. Så jeg tager den helt med ro, slår Patrick fast.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone afslører: Vi skal have børn, når …
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrick: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.