Kærligheden brast for 'Paradise'-babe

Det holdt ikke mellem paradisoen og kæresten, og nu går hun med planer om at flytte langt væk.

Af Jonas Sand - 4. oktober 2016 kl. 20:55

Det virkede som den store lykke, da ‘Paradise Hotel’-deltageren Sine Sophie Jacobsen tidligere i år afslørede, at hun havde fundet kærligheden og var flyttet sammen med kæresten. Men nu er forholdet med 22-årige Simon afsluttet.
– Jeg er gået fra ham i fredags. Det blev hverdag, og vi glemte hinanden i den travle hverdag. Jeg bebrejder mig selv rigtig meget, men jeg ved også, at jeg har været en god kæreste, fortæller Sine til Realityportalen.dk og slår fast, at det langt fra var noget nemt brud.
– Det er uden tvivl det sværeste brud, jeg nogensinde har været igennem, fordi jeg stadig elsker ham. Men vi finder ikke sammen igen, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om BÅDE forholdet til Mikkel og Peter Birch
LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Sådan tjener jeg mine penge
Flytter langt væk

Sine

Kærligheden holdt ikke for Sine og Simon. (Foto: Privat)


Sine og ekskæresten havde sammen en lækker lejlighed i centrum af Vordingborg. Den er hun nu flyttet fra, og hun går med planer om at flytte væk fra byen.
– Jeg går med tanker om at flytte langt væk. Jeg tror, at jeg flytter til Næstved, men tanken om København har da strejfet mig. Jeg har boet der før, og jeg har nogle fantastiske venner, som jeg savner meget. Så det kunne være rart at starte forfra.
I første omgang er hun flyttet hjem til nogle veninder, der ihærdigt forsøger at på paradisoen i bedre humør.
– Jeg har brugt de sidste par dage på at blive kvalt i kærlighed af verdens bedste veninder, så humøret er oppe. De har sørget for, at jeg er omgivet af mennesker hele tiden for at få mine tanker lidt væk. Det er lidt ligesom et dårligt afsnit af ‘Sex and the City’, griner hun.
HOT NEWS: Tina Maria fra ‘Paradise Hotel’ afslører kønnet på baby
LÆS OGSÅ: Paradisoer jubler: Vi er kærester
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.