Kærligheden brast for 'Mig og min mor'-Jessica - Her & Nu

Kærligheden brast for 'Mig og min mor'-Jessica

Efter fire og et halvt års forhold er det nu slut mellem Jessica og hendes forlovede.

Af Jonas Sand - 24. november 2016 kl. 12:02

Det var den store lykke, da Jessica Priscilla mødte kæresten Christian på sit arbejde for godt fem år siden. Ret hurtigt kastede de sig ud i et forhold, og efter et år som kærester friede Christian, og en lykkelig Jessica sagde ja.
Parret havde dog ikke planer om at blive gift i den nærmeste fremtid, og nu står det klart, at brylluppet slet ikke bliver til noget. Efter fire og et halvt års forhold er parret nemlig gået fra hinanden, bekræfter Jessica over for Realityportalen.dk.
– Det var mig, der afsluttede forholdet, men vi havde talt om, hvad det skulle blive til med os op til flere gange. Vi blev begge kede af det, men han forstod godt beslutningen, fortæller Jessica og afslører, at bruddet skete for omkring en måned siden.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Jessica søger hjælp: Hvad skal jeg kalde min …
Flyttet hjem til mor
Siden bruddet er Jessica flyttet hjem til sine forældre for at få styr på det hele, inden hun igen finder sit eget sted at bo. ‘Mig og min mor’-deltageren har netop færdiggjort sin uddannelse til serviceøkonom og leder i øjeblikket efter arbejde.
Derfor har hun fået lov til at bo hjemme ved sine forældre, og det har hun selv og mor Jette det helt fint med.
– Min mor er glad, så længe jeg er glad. Og selv om det er trist at gå fra hinanden, fordi jeg elskede ham, så er jeg glad for min beslutning, fordi jeg ikke kunne gøre mere, siger Jessica.
LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla afslører: Sådan friede Christian
“Vi er stadig venner”
Bruddet var hårdt for både Jessica og Christian, men ifølge hende er de begge enige om, at det er det rette.
– Vi har det begge fint med det, selv om det selvfølgelig var hårdt i starten, at man ikke er sammen længere. Vi har jo været vant til at være sammen i nogle år nu. Men vi er overhovedet ikke uvenner, og alt er gået fint, siger Jessica.
– Jeg har også givet ham forlovelsesringen tilbage. Det var ham, der gav mig den, så jeg føler, at det er ham, der skal have den.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘Min og min mor’-Simone og Bettina
I øjeblikket er der stille på kærlighedsfronten hos ‘Mig og min mor’-deltageren, der dog håber på at finde kærligheden igen i fremtiden.
– Jeg tager det lidt, som det kommer. Jeg hygger mig med venner og familie lige i øjeblikket, men jeg håber da klart på, at jeg finder en ny kæreste engang.
Christian: Den rigtige beslutning
Christian er blevet boende i lejligheden, som han netop er færdig med at indrette. Og selv om han indrømmer, at bruddet tog hårdt på ham, så er han også helt sikker på, at det er den rette beslutning.
– Vi har haft mange snakke omkring det, og i sidste ende kunne vi begge to godt se, at vi ikke længere skulle være sammen. Jeg er selvfølgelig rigtig ked af det, for jeg troede, at det var hende, jeg skulle tilbringe resten af mit liv sammen med. Men jeg er også glad, da jeg mener, at det er den rigtige beslutning, vi har taget, siger han til Realityportalen.dk.
– Vi snakker fint med hinanden og er stadig venner. Som sagt, så var det lidt en fælles beslutning. Vi er voksne mennesker, som respekterer hinanden, og uanset hvad der er sket, så ønsker vi det bedste for hinanden.
LÆS OGSÅ: Mor Jette afslører: Jessica har en lillebror
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.