Tidligere i år afslørede ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren Frede Refsgaard over for Realityportalen.dk, at han havde fundet kærligheden efter sin deltagelse i TV2-programmet.

Det er 36-årige Nina, der er Fredes nye kæreste. (Foto: Privat)

Det var Nina, der valgte at stoppe forholdet. (Foto: Privat)


Lykken varede dog ikke ved, og forholdet mellem landmanden og 36-årige Nina Larsen er nu forbi. Det bekræfter Frede over for Realityportalen.dk.- Ja, vi er ikke kærester længere. Det var Nina, der sagde, at hun ikke ville mere. Hun ville ikke have mig, som jeg var, og så havde jeg ikke været der nok for hende, fortæller landmanden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Sonny skal være far igen
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
“Jeg savner hende meget”
Nina beskyldte Frede for at have været sammen med Isabella, som han datede i forbindelse med TV2-programmet. Beskyldninger kom, efter Nina havde modtaget en besked fra en person, der hævdede det. Men selv afviser Frede de beskyldninger.
– Jeg har ikke været sammen med Isabella. Jeg er rigtig ked af, at Nina gik, og at hun slet ikke ville høre på mig, siger Frede, der også fortæller, at han havde svært ved at blive klog på Nina, mens de var kærester.
‘Landmand søger kærlighed’-deltageren er derfor single igen, men den 38-årige landmand er fast besluttet på, at det ikke skal være sådan for evigt.
– Jeg håber, at jeg i fremtiden finder en, der har lyst til mig, som jeg er. Men der skal lige gå noget tid, for jeg savner stadig Nina rigtig meget.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet forældre
Nina: Mit hjerte vil have Frede
Nina bekræfter, at hun traf beslutningen om at stoppe forholdet. Men hun er stadig ikke helt sikker på, at hun traf det rette valg, og han fortæller, at de to stadig har kontakt.
– Mit hjerte vil ham stadig meget. Jeg er stadig rigtig glad for ham, og vi snakker da også stadig sammen. Han siger tit til mig, at han virkelig var et fjols, og at han gerne vil have mig tilbage, siger Nina, der var glad for forholdet, til Realityportalen.dk.
– Vores forhold var rigtig godt. Vi havde det godt sammen – både med og uden børn. Vi klikkede rigtig godt sammen, og jeg troede virkelig på, at det skulle være ham og mig.
Og Nina vil heller ikke udelukke, at hun giver Frede en ny chance i fremtiden.
– Man kan aldrig vide, hvad fremtiden bringer. Jeg har ikke tænkt mig at gå ud og møde en ny, da jeg stadig kan mærke, jeg har noget for ham.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Landmand-Frede har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Landmand-Fredes nye kæreste: Derfor faldt jeg for ham
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.