Kærligheden brast for 'Landmand'-Anders og Ingelise

Desværre varede kærligheden ikke ved mellem Anders og Ingelise.

Af Emilie Holm Egebro - 27. november 2018 kl. 21:38

Mens både landmændene Niels, Martin, Jørgen og Thomas har været heldige med kærligheden, siden programmet sluttede, ser det dog anderledes ud med den sjællandske Anders Vanggård, 43.
I aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ virkede det ellers lovende med ham og 41-årige Ingelise Perschke fra Holstebro, idet parret var fortsat med at ses efter den romantiske weekendtur.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels og Nadine: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders raser over klipningen af programmet: Det er slet ikke i orden
Efterfølgende brast kærligheden dog mellem de to.
– Vi sås en weekend eller to efter optagelserne sluttede, men så meldte Ingelise ud, hvilke følelser hun havde, og jeg var nok ikke helt så forelsket i hende, som hun var i mig. Så vi landede på et venskab derfra. Jeg blev ved med at have venskabelige følelser for hende, og så synes jeg, at det var tarveligt at holde hende hen. Hun kunne jo også godt mærke det, og derfor måtte hun hive det lidt ud af mig til sidst. Jeg kunne bare ikke lide at gøre hende ked af det, men det duer jo heller ikke at fortsætte, når vi ikke er det samme sted, forklarer Anders til Realityportalen.dk og fortsætter så:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Thomas og Nicoline efter programmet: Sådan går det i dag
– Men nu har Ingelise fundet en kæreste, og det har jeg det rigtig godt med, for så har jeg det ikke dårligt med, at jeg gjorde hende ked af det. Hun fandt ham ret kort tid efter på en singleklub i Holstebro. Faktisk siger hun, at det lidt er min fortjeneste, for hun havde aldrig tidligere turdet at gå i klubben, men efter hun var med i ‘Landmand søger kærlighed’, så fik hun mod til at gøre det. Og de har så været sammen et par måneder nu.
– Ingelise og jeg er gode venner i dag og skal også følges til Reality Awards til januar, så det er hyggeligt. Ingelise kunne nemlig også godt se efterfølgende at vi var for forskellige, og afstanden var jo også ret stor. Så vi var ret afklarede begge to, da det kom til stykket. Det var da ærgerligt, at jeg ikke fandt kærligheden i programmet, men jeg håber så bare, at der dukker en anden op til mig derude.  Jeg er dog stadig glad for, at jeg har været med i programmet, da det har været en sjov oplevelse, og jeg tror også, at jeg har udviklet mig ved at være med, forklarer Anders.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Niels: Jeg virker som en tør kiks
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels’ damer: Sådan går det i dag