Kærligheden brast for Anna Due

Paradisoen er igen blevet single, efter hun er gået fra sin kæreste.

Af Jonas Sand - 25. april 2016 kl. 10:25

Det virkede som den store lykke, da Anna Due tidligere i år fortalte, at hun havde mødt en fyr, der i den grad slog benene væk under hende. Men forholdet varede ikke ved, og på sin blog skriver Anna Due, at hun igen er blevet single.
– Han fortjener en, som kan gengælde hans følelser 100 procent, og det kunne jeg bare ikke, desværre. Men uanset hvad, så er jeg glad for at have mødt ham, og jeg har sat pris på alle de ting, han har gjort for mig, og den tid vi har haft sammen. Men jeg er simpelthen ikke klar til at have en kæreste, skriver hun om bruddet med Michael.
– Jeg er ked af at have såret M, men han skal nok finde en sød pige, og han skal nok klare sig. Han fortjener det bedste, og jeg ønsker ham alt godt i fremtiden.
Anna Due kæmper i øjeblikket lidt med helbredet, og paradisoen fortæller, at det er en af årsagerne til bruddet. Derfor vil hun nu have fuld fokus på sig selv og på at få det bedre.
LÆS OGSÅ: Anna Due jubler: Jeg har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører hemmelig fyr
LÆS OGSÅ: Anna Due: Sådan er mit og Martins forhold i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.