Kærlighed, sex, kultur og Orlando Bloom: Dét skal du se på Netflix!

Her kan du se, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Af Louise Andersen - 16. december 2017 kl. 15:55

Premiere

(Foto: Netflix)


Fuller House, sæson 3
Livet kan tage dig i uventede retninger og også tilbage på kendte territorier. Det erfarer dyrelægen og den nylige enke D. J Tanner-Fuller, da hun finder sig selv i sit barndomshjem med sin yngre søster, den aspirerende musiker Stephanie Tanner, og D.J’s livslange bedste ven og kollega, den enlige mor Kimmy Gibbler. Sammen forsøger de tre kvinder at finde hoved og hale i at være forældre, karrierekvinder og på jagt efter kærligheden.
Bonusinfo:
‘Fuller House’ eller ‘Hænderne endnu mere fulde’ er en fortsættelse af serien ‘Full House’ eller ‘Hænderne fulde’, som blev vist på tv fra 1987 og frem. Den nye serie har alle skuespillere fra den originale serie på rollelisten.
Tredje sæson af ‘Fuller House’ er blevet delt over i to dele, og det er dermed de resterende ni afsnit i sæsonen, som får premiere i december.
– Hvad: ‘Fuller House’
– Hvem: Candace Cmeron-Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber m.fl.
– Hvornår: Premiere den 22. december
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: Mystisk Netflix-serie fanger fra første øjeblik

Aktuel

(Foto: Netflix)


Easy
Denne stjernespækkede antologi følger forskellige chicagoanere, som famler sig igennem en moderne labyrint af kærlighed, sex, teknologi og kultur. Scenarierne omfatter blandt andet et ægtepar, som håber at genvinde deres sexliv, et par, der søger at krydre tingene med en anden kvinde samt midaldrende dating.
– Hvad: ‘Easy’
– Hvem: Orlando Bloom, Aubrey Plaza, Judy Greer m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på Netflix

Kender du…?

(Foto: Netflix)


Voyeur
Dette er dokumentaren om Gerald Foos, der mellem 1966 og 1990 via specialbyggede ventilationsskakter, lurede på sine motelgæsters seksuelle aktiviteter for sin egen tilfredsstillelses skyld. Han blev aldrig opdaget, men i 2016 valgte han at dele sine detaljerede dagbøger med den kendte journalist, Gay Talese. Det udmøntede sig i en fiasko af en bog, hvor flere medier, bl.a. Washington Post, udpegede flere uoverensstemmelser i Foos’ erindringer om tiden.
LÆS OGSÅ: Guldregn over Mikkel Beha Erichsen

Nu på Netflix

‘Mamma Mia’. På den græske ø Kalokairi er en alenemor ude af flippen, da hendes datter inviterer tre af sin mors ekskærester med til sit bryllup.
‘Taking Lives’. En seriemorder, der overtager sine ofres identitet, er på fri fod, og FBI-agenten Illeana må og skal stande ham – eller standser han hende?
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov politianmelder Amalie: Hun lyver!
LÆS OGSÅ: Amalie risikerer fængsel: Mikkel vil tage min datter fra mig