Kærlighed i ’Den store bagedyst’: Wissam førte os sammen

Det var Wissam, der gav Emil og Caroline det sidste skub til at blive kærester.

Af Jan Körner - 24. oktober 2020 kl. 10:54

Selv om Wissam røg ud af ‘Den store Bagedyst’ i sidste uge, så lever hun videre i de andre deltageres hjerter. Specielt i Caroline, 19, og Emils, 21, for havde det ikke været for Wissam, var det ikke sikkert, at de var blevet kærester. Det afslører parret overfor HER&NU.

– Man kan sagtens sige, at Wissam har en rolle i det. Det var hende, der skubbede samtalen i den retning, for før hun blandede sig, dansede vi meget omkring forholdstemaet, siger Emil Ussing til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nicolai ærgrer sig: Baby-planerne udskudt

Caroline er enig i, at det var Wissam, der i deres fælles gruppe på Snapchat indikerede, at der måske var noget mellem dem.

– Wissam skrev, at vi var et perfekt par. Jeg skrev bare ’haha’, og Emil var heller ikke afvisende, da hun skrev det. Så det var helt klart Wissam, der fik os til at sætte ord på det, fortæller Caroline Rigelsen til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ung mor er kommet på førtidspension

Corona bragte dem sammen

At deres relation gik fra at være konkurrenter i teltet til at være sammenflettede privat, skyldtes at Caroline var lidt trist under coronaisolationen, hvilket fik Emil til at foreslå, at hun kunne ringe til ham.

– Vi talte tre timer den nat, og det var der, det gik op for mig, at han var sød, lyder det fra Caroline.

Caroline er glad for at have mødt en mand, der deler hendes intense glæde ved at bage (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Fik vild henvendelse: Emil i chok

Da de mødtes efter den snak, var det først akavet, og det blev ikke bedre af, at Bagedyst-kollegaerne Morten og Max drillede dem med den spirende kærlighed. Men frøet blev til et decideret forhold.

– Vi lå og hyggede i sengen med YouTube-videoer, da jeg ville spørge, om han ville være min kæreste. Men han afbrød og spurgte i stedet mig, om vi skulle være kærester, fortæller Caroline.

– Ja, nu er det jo mig, der er manden i forholdet, så det skulle være mig, der spurgte, indskyder Emil.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om anden gang i ‘Robinson’: Syg og levede med frygt

Overvejer at flytte sammen

Caroline og Emil er så sikre på hinanden, at Caroline overvejer at forlade Sjælland og i stedet flytte sammen med Emil i Aarhus, hvor han for kort tid siden begyndte på arkitektstudiet.

– Vi har snakket lidt om, at jeg måske skal flytte til Aarhus. Jeg skal ikke på universitetet lige foreløbig, så måske jeg kan finde et job der. Lige nu har jeg ikke så meget at lave, så derfor har jeg mere tid til at være hos ham, siger Caroline.

LÆS OGSÅ: Mormor på mandejagt igen: Prøver noget nyt

Og Emil er klar til hende og hendes køkkengrej.

– Ja, jeg håber, hun flytter herover. Hun er blevet lidt forelsket i byen. Men jeg bor sammen med andre, og den ene har været utilfreds med, at der nu snart har boet fire i den her lejlighed. De prøver ikke at få mig ud, men det giver tanker om måske at finde noget sammen med Caroline, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Philine om Bendtners hobby: Jeg kan ikke forholde mig til det

LÆS OGSÅ: Landmand Mads forlod kræftsyg kæreste: Jeg har fortrudt mange gange