‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par i babylykke

Thomas Schmidt og Laura Hvidt fra første sæson af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ har nået en milepæl i deres parforhold.

Af Cecilie Løwert - 2. juni 2022 kl. 19:01

De mødte hinanden under optagelserne til første sæson af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’. Og hurtigt opstod der sød musik mellem de to turtelduer, Thomas Schmidt og Laura Hvidt.

LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Paradise’-Damien: Deler stor hemmelighed om sin seksualitet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Cecilie Stenspil ankommer til sit bryllup.

Laura flyttede hurtigt ind hos Thomas på Kiskelund i Sønderjylland og siden da er forholdet kun gået progressivt fremad.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Laura Hvid (@lhvid_)

Og nu kan parret dele en glædelig nyhed. De er nemlig blevet forældre til en lille dreng. Det skriver Laura på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: WHAT! Jasmin og Bro er singler

– Tirsdag den 24, maj blev vi forældre til denne lille fyr. Det er 3660 gram og 54 centimeters ren kærlighed, skriver hun i et opslag, hvor hun også deler et billede af den lille ny.

Men ingen fødsler er nemme, og det måtte Laura også sande.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo taler ud: Derfor var vi uvenner

– Det var en lang og hård kamp, men med Thomas ved min side klarede vi det til UG. Kærlighed har fået en helt ny betydning, fortæller ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltageren.

De to nybagte forældre har kendt hinanden siden september 2019, hvor Thomas valgte Laura til i det populære TV 2-program.

Du kan se det  nuttede billede på Lauras Instagram her.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper om romantisk date: Derfor kyssede vi ikke