'Luksusfælden'-Karina: Kæresten skred, hundene blev

Efter ‘Luksusfælden sæson 2’ røg manden Martin ud, men hundene fik lov at blive.

Af Christina Lagoni - 8. april 2014 kl. 21:00

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ havde eksperterne Sara og Jan et gensyn med blandt andre 31-årige Karina fra Fredericia, der medvirkede i sæson 2.
Selvom eksperterne dengang rådede Karina til at skille sig af med sine hunde, nægtede hun. Og hundene er der stadig, på trods af at eksperterne i aftenens program igen forsøgte at tale Karina fra at beholde dem.
– De prøvede at tale mig fra at beholde hundene både dengang og nu. Selvom de koster mig omkring 150.000 kroner om året, så giver de livskvalitet, og det kan ikke gøres op i penge, siger Karina, der til dagligt arbejder som pædagog, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mette fra ‘Luksusfælden’: Sådan går det nu
Kæresten flygtede til USA
Det har ikke været nemt for Karina, siden hun og hendes daværende kæreste medvirkede i ‘Luksusfælden’ for næsten fem år siden.
– Det har været en rutsjebanetur siden programmet. Efter programmet skændtes vi mere og mere. Jeg havde en mor-rolle, og Martin var barnet. Han kunne slet ikke overskue det, og valgte at flygte fra det hele. Han tog til USA og gik under jorden, siger hun.
LÆS OGSÅ: ’Luksusfælden’-par: Ikke sjovt at blive udstillet på tv
Både bitter og lettet
Karina skulle dække alle parrets forbrugslån med sin egen løn. Nu er gælden delt op i mellem dem, og selvom de to ikke har kontakt i dag, så tænker Karina stadig på Martin.
– Jeg tænker rigtig meget over, hvor Martin er i dag, og jeg får ondt i maven, når jeg tænker på det, siger hun og fortsætter:
– Jeg kan ikke lade være med at være en smule bitter, når jeg tænker på ham, fordi jeg har en fornemmelse af, at han er sluppet for alle hans lån. Det virker så uretfærdigt, når jeg selv betaler 7000 kroner af om måneden.
Tiden efter ‘Luksusfælden’ har været hård. Dog er Karina ikke i tvivl om, at gælden kun ville have vokset, hvis hende og Martin havde fortsat deres parforhold.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser over iskolde eksperter
Ny motivation
Efter eksperternes seneste besøg har Karina fået endnu mere motivation til at betale sine lån af.
– Eksperterne gav mig ny motivation til at betale mere af. Derfor håber jeg også at være gældfri om 10 år i stedet for 14 år, siger hun.
Hun tilføjer, at eksperterne roste hende, blandt andet fordi der slet ikke har været minus på kontoen, siden hun startede med at betale sine lån af. Alt i alt føler Karina, at hun er på rette vej.
– Jeg har lige set programmet, og jeg kan bare sige, at jeg er pisse stolt af det. Jeg er stolt af, hvor langt jeg er nået, siger en håbefuld Karina til Realityportalen.dk.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.