Kæreste til fængslet reality-deltager: Det er helt forfærdeligt

Thomas Danmark Andersen sidder i øjeblikket varetægtsfængslet på sjette uge. Det er hårdt for kæresten, der dog er sikker på, at han er uskyldig.

Af Jonas Sand - 11. juni 2015 kl. 13:27

I går fortalte vi på Realityportalen.dk, at ‘For lækker til love’-stjernen Thomas Danmark Andersen i øjeblikkt sidder varetægtsfængslet. Reality-deltageren er mistænkt for at have del i et omfattende skunklaboratorium.
Hans kæreste, 27-årige Aleksandra Anna Tomczak, husker tydeligt den aften for snart seks uger siden, hvor Thomas blev bedt om at møde op på politistationen. Det var nemlig sidste gang, hun så Thomas som en fri mand.
– Det var helt forfærdeligt. De bad Thomas komme ned på stationen, så selvfølgelig kørte han derned. Han kom bare aldrig hjem igen, og dagen efter fandt jeg så ud af, at han var blevet varetægsfængslet. Det var hårdt, fortæller Aleksandra til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘For lækker til love’-stjerne varetægtsfængslet

Parret ser kun hinanden en halv time om ugen, og gensynsglæden var derfor stor, da de så hinanden inden retsmødet. Foto: Klaus Bo Christensen

Parret ser kun hinanden en halv time om ugen, og gensynsglæden var derfor stor, da de så hinanden inden retsmødet. (Foto: Klaus Bo Christensen)


Alene med børn
Thomas og Aleksandra bor hver for sig, men gik med planer om at flytte sammen, kort inden deres verden blev vendt på hovedet. Det var svært for Aleksandra, der selv har ét barn fra et tidligere forhold, mens Thomas har to.
– Pludselig var han bare væk. Så stod jeg der alene med hus, hjem og tre børn. Vi var endelig ved at finde ud af noget godt sammen, efter vi har haft to svære år med mange problemer i vores forhold, lyder det fra Aleksandra.
– Det er uvisheden, der er det værste. Jeg ved ikke, hvornår jeg får ham at se igen – eller om jeg overhovedet gør. Man skal bare vente, og man ved ikke engang hvor længe, eller hvor langt de er kommet i hele sagen.
LÆS OGSÅ: Stina fra ‘Nyskilt’ afslører abort: Vi ventede barn nummer to
Det er umuligt
Parret får kun lov til at se hinanden 30 minutter om ugen, og selv om det er hårdt for forholdet, så står Aleksandra bag sin kæreste. Hun er nemlig sikker på, at han er uskyldig.
– Han har slet ikke haft en bil i perioden op til, så jeg har kørt ham rundt. Jeg har kørt ham på arbejde hver morgen og hentet ham igen efter arbejde. Hvordan skulle han have haft mulighed for at være en del af det?
Indtil videre må Aleksandra dog vænne sig til at være alene og støtte sin kæreste udenfor murene. Retten i Roskilde valgte i sidste uge at varetægtsfængsle 33-årige Thomas yderligere fire uger, mens politiet efterforsker sagen.
Realityportalen.dk følger sagen tæt og holder dig opdateret, når der sker noget nyt.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har en affære
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Julie: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.