Kæmpe fail på 'Paradise': Derfor lykkedes missionen ikke - Her & Nu

Kæmpe fail på 'Paradise': Derfor lykkedes missionen ikke

Det er tydeligt for enhver, at Türker har fået øjnene op for Silke. Det virker dog ikke til at gå specielt godt for ham – og det er der måske en særlig grund til.

Af Anna Løwe - 14. januar 2020 kl. 19:55

Der sker ting og sager på ‘Paradise’, og mens deltagerne forsøger at spille spillet så vidt muligt, er de også ret glade for at hooke op med hinanden på kryds og tværs. Der er dog én deltager, der er sværere at få fat i end så mange andre – og det erfarede Türker i den grad i dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’. Her gik den storsmilende festabe nemlig målrettet efter Silke, som gang på gang afviste ham, på trods af at hun ved ‘Pandoras æske’ havde sagt, hun syntes, Türker var den flotteste på hotellet. Afvisningerne holdt dog ikke Türker tilbage, og det er der en helt særlig grund til:
– Det, der er fedt ved Silke er, at hun er sød, charmerende og uskyldig. Og så holdt hun sig lidt tilbage, forklarer Türker Realityportalen og understreger, at han bare MÅTTE prøve:
– Der gik jo sport i den! Jeg tænkte, at hun måske udfordrede mig, så hvorfor ikke?!
LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden 

Nej tak til den første og den bedste

– Det er altid dejligt, at der er en, der synes, at man er sød, men selvom jeg synes om en fyr, så springer jeg ikke på den første og den bedste. De må godt kæmpe lidt for det, forklarer Silke Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Første parceremoni var planlagt 
Om Türker kæmper videre og lykkes med at score Silke, må tiden vise. Men en, der havde lidt mere held med sig, var hans makker Tobias, der endte under lagnerne med Julie – og Türker kunne måske gøre brug af Tobias bedste scoretricks, som han har delt med Realityportalen:
– Mit bedste scoretrick er at være sød og nede på jorden og lade pigerne komme til mig og ikke omvendt, fortæller han.
Har du endnu ikke set afsnittet, kan du få et glimt af Silkes afvisning nedenfor:

LÆS OGSÅ: Paradiso raser over utroskabsrygter
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer