Kæmpe drama: Reality-babes kæmper om 'Ex on the Beach'-hunk - Her & Nu

Kæmpe drama: Reality-babes kæmper om 'Ex on the Beach'-hunk

Der er kamp til stregen under aftenens premierefest for ‘Ex on the Beach’ 4, og alle kneb gælder.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. februar 2020 kl. 19:10

Der er masser af drama i den nye sæson ‘Ex on the Beach’, som vi om kort tid kan følge med i, men der er også drama hjemme i Danmark, hvor der i aften afholdes stor premierefest for reality-programmet.
LÆS OGSÅ: Iskold luft på ‘Paradise’: Jeg var en ligegyldig brik
I Sydhavnens Teglværket Venue bliver der kysset og flirtet på kryds og tværs, og blandt andet er Fie Laursen faldet pladask for en af de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere.

Asbjørn Nielsen. Foto: Janus Nielsen.


LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Fie Laursen kysser med ‘Ex on the Beach’-fyr
– Jeg så billedet af ham på ‘Ex on the Beach’s instagram-profil, og så tænkte jeg: Wow. Især fordi han er så høj. Nu mødte jeg ham så første gang i aften, og jeg glæder mig, til vi ses igen, fortæller hun.

Konkurrence fra ‘Ex on the Beach’-babes

De to har en lille internet-flirt kørende, for Fie skrev til ham, da hun så billedet på Instagram. Nu skal hun til Spanien og holde ferie, men når hun kommer hjem om to uger, er planen, at de skal ses.
LÆS OGSÅ: Hvad skete der mellem dem? Nu åbner Ida op om Oliver
Reality-baben er desværre ikke den eneste, som bliver blød i knæene, når hun ser på 21-årige Asbjørn.
– Der var virkelig meget drama omkring det. For alle pigerne fra ‘Ex on the Beach’ har en aftale med ham. Men det er jeg ligeglad med, jeg har sagt til Asbjørn, at han må være sammen med hvem, han vil. Men vi ses om to uger, og så tager vi den derfra.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-hunk tilbage til ekskæresten: Det skal være for altid
Hun fortæller, at blandt andet Tabita og Cecilie fra ‘Ex on the Beach’ også har en flirt kørende med Asbjørn, og ifølge Fie har de en aftale med ham om, at de skal mødes senere på aftenen og hygge med ham.
– Men han er mit bytte, og jeg går efter ham. Jeg ved, jeg ser ham igen. De andre fyre, jeg har flirtet med i aften, er for sjov, men han er ikke for sjov. Vi skal på date, og jeg tror, jeg tager ham med ud og flyve i helikopter.

Det er ikke bare et lille, uskyldigt kys, Fie Laursen får. (Foto: Janus Nielsen.)

Skyldte Fie et kys

– Jeg lovede Fie et kys, og selvfølgelig holder jeg mit ord. Vi har skrevet lidt sammen, men lige nu er der ikke mere i det, det er første gang, vi møder hinanden, fortæller Asbjørn til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef
Han vil dog ikke udelukke, at det kan føre til mere, og det lyder til, at en tur i helikopter er en mulighed.
LÆS OGSÅ: WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ 4
– Fie er rigtig sød og ser godt ud, og jeg kan se på hendes Instagram, at hun har store læber, så det siger man da ikke nej til. Det er meget muligt, at hun skal have flere kys. Hvis Fie er interesseret, så må vi tage den derfra. Så må vi se, om vi skal på date, siger han.