Kæmpe drama i ‘Hell’s Kitchen’: Afføring i maden

Tatar med østers creme fraiche og en grillet jomfruhummerhale lyder ikke helt dårlig, men i aften serveres den med et lille ekstra ‘krydderi’ – Afføring.

Af Lotte Knudsen - 14. oktober 2020 kl. 14:56

De syv deltagere bevæger sig tættere mod finalen i ‘Hell’s Kitchen’, og i aften skal rødt og blåt hold slås sammen til ét – Sort hold.

– Jeg har valgt at sætte de sorte jakker på spil i dag. Konkurrencen spidser til nu kære venner, og hvis der er nogle af jer, som er skarpe, så hænger der kun seks jakker, siger Mielcke i aftenens afsnit af ‘Hell’s Kitchen’.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Deltagerne skal tilberede forskellige retter for at overbevise Mielcke om, at de gør sig fortjent til en sort kokkejakke. Flere af deltagerne kommer dog på dybt vand, og specielt Mathilde B, da hun skal servere sin ret.

– Jeg har lavet en tatar med en lille smule østers creme fraiche og en grillet jomfruhummerhale med svampe og rødbede, præsenterer Mathilde B.

Retten lyder umiddelbart kreativ og appetitlig, men Mathilde har givet retten et lille ekstra touch, som bestemt ikke falder i  Mielckes smag.

– Når du arbejder med råt kød og rå skaldyr, nytter det ikke noget, at der kommer afføring i maden, siger Mielcke, som senere i afsnittet slår fast, at man kan blive syg af denne kombination.

LÆS OGSÅ: Kendt sangerinde raser: Politikere tag jer sammen

Ærgrelsen stråler ud af Mathilde, som kun kan håbe på, at nogle af de andre deltagere klare sig værre end hende.

– Det var i sidste øjeblik, at jeg smed den jomfruhummerhale på, og jeg ville bare ønske, at jeg aldrig havde gjort det, siger Mathilde i aftenens episode.

Se hvem der klarer sig dårligst og må forlade køkkenet i aften klokken 20:00 på TV3 eller på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Stine om sin fortid: Derfor går jeg normalt efter ældre fyre

Se klippet hvor Mathilde serverer råt kød sammen med rejetarm for Mielcke i ‘Hell’s Kitchen’.