Kæmpe ændring i Stjerne Boksning

For en gangs skyld er corona-restriktionerne årsag til en god nyhed.

Af Louise Vilsbøl - 26. august 2021 kl. 13:01

Om kun halvanden uge løber Geggo og Cengiz’ kæmpe satsning Stjerneboksning af stablen, og der er ingen tvivl om, at både deltagere og arrangører glæder sig. Arrangementet er flere gange blevet udskudt og ændret på grund af de gældende restriktioner i forbindelse med Covid-19, og det er nu tilfældet igen. Denne gang er der dog tale om en positiv ændring.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

– Lempelserne af restriktionerne gjorde, at vi skulle ud og lave nye tegninger af Brøndby Hallen, så vi kunne få flere tilskuere ind. Det vil jo gøre en kæmpe forskel for stemningen den 4. september, så det er vi meget glade for, fortæller Cengiz og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se Amalie ankomme til sin 30-års fødselsdag.

– Vi har sat 1.000 billetter mere til salg, hvilket vil give et stævne med i alt 3.000 mennesker, hvis alle billetter bliver solgt. Jeg tror, der er lige knap 200 billetter tilbage ud af de 1000 ekstra, der blev sat til salg.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Det er det, vi har arbejdet for

Ændringen betyder altså, at der kommer en halv gang flere mennesker, end ‘Familien fra Bryggen’-parret først havde planlagt, men det er bestemt ikke en ændring, de er kede af.

– Vi er super glade for at kunne gøre Stjerne Boksning større! Det er jo det, vi arbejder hårdt for hver dag, og jeg glæder mig til at vise alle de ting, vi har arbejdet på både til publikum, men også vores deltagere. Vi har lavet et stort setup, og vores deltagere har kæmpet så hårdt! Så jeg tror, vi alle på teamet glæder os til den 4. september, slutter Cengiz.

Man skal altså være hurtig, hvis man gerne vil have fingrene i nogle af de sidste billetter til arrangementet, som ellers var udsolgt i flere måneder. Man kan købe billetterne HER.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso svigtet af kæresten