June og Peter Belli om coronakrisen: Vi passer på hinanden

Af Helle Bill Madsen - 13. september 2020 kl. 13:52

Det er ikke så tit, at ægteparret Peter og June Belli tager ud til store arrangementer mere, men det årlige ”Pejseshow” på Pejsegården i Brædstrup vil parret ikke misse.

Peter og June Belli er heldigvis kommet godt gennem corona-nedlukningen i deres dejlige etplans hus i Greve, hvor de har boet i tre år. I 2017 solgte parret deres store hus i Brøndbyvester, hvor deres børn Chano, 47, Michel, 46, og Natasja, 44, har haft en skøn barndom og ungdom.

– Vi holder fast i hinanden, siger Peter Belli, 77, og knuger sin June ind til sig. Peters bentøj er ikke, hvad det har været, men klippen i hans liv gennem alle årene, June, har et godt tag om ham.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Sådan bliver Caroline og Davids nat smadret

Nyder hjemmelivet

– Vi har passet på hinanden, og vores børn og børnebørn har passet på os, fortæller June, 71, og når børnebørnene bliver så gamle, at de kan gøre Peter og June til oldeforældre, er Peter og June også klar til det.

– Det er ikke sket endnu, og der er ikke noget på vej, fortæller June, der er glad for at nyde hjemmelivet med sin gamle rock’n’roller, Ulven Peter, der i 2017 sagde endegyldigt farvel til et langt liv med rockmusik med en afskedsturné.

– Og det mener jeg. Jeg har ikke nogen planer om tage ud at spille igen. Der er selvfølgelig store shows, som har spurgt mig om at optræde, og man skal aldrig sige aldrig. Men det er sgu mange år, jeg har været på landevejen, sagde Peter Belli, der nu kun nyder landevejen med June i deres autocamper.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Derfor ønskede Brian alenetid med Tanja

LÆS OGSÅ: Kongens danske elskerinde står frem: Vi skulle giftes

 

Læs mere om