Julie Zangenberg som vært for nøgen-dating?

Der bliver spekuleret i, om ‘Klatretøsen’ er den nye vært på TV3-programmet ‘Dating Naked’.

Af Mikkeline Andersen - 7. november 2014 kl. 19:21

Den smukke Julie Zangenberg optrådte for første gang foran rullende kameraer i ‘Klatretøsen’ fra 2002. Kun 13 år gammel. Snart fylder Julie 26 år, og siden barnekarrieren er det blevet til flere optrædener på det store lærred og på tv. Blandt andet har den unge skuespiller medvirket i ‘Live fra Bremen’ og ‘Heartless’.
Nu svirrer rygterne om, hvorvidt Julie skal være vært på ‘Dating naked’, der ruller over skærmen på TV3, det erfarer BT. Men hvad siger TV3?
– Julie skal være vært hos os i foråret 2015 på et nyt program, men mere siger vi ikke pt. I må spekulere alt det, I vil, siger TV3’s pressechef Søren Hedman til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg vært på nyt TV3-program
Skabte debat i USA
‘Dating Naked’ blev første gang vist i USA i juli måned. Programmet skabte debat, fordi deltagerne i programmet optræder uden tøj, men kønsdelene er slørede. Efterfølgende sagsøgte en deltager tv-selskabet, fordi hun ikke mente, de havde censureret hende godt nok.
Den store seersucces blev programmet dog ikke i staterne. Kun 800.000 så med, hvilket ikke er særlig meget i USA. Alligevel er det amerikanske produktionsselskab igang med at producere endnu en sæson.
LÆS OGSÅ: Ærlig Julie Zangenberg: Sådan holder jeg formen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.