Julie Zangenberg: Jeg er for gammel til at se ‘Paradise Hotel’

I aften får datingshowet ‘Adam & Eva’ premiere, og her guider Julie Zangenberg seerne igennem tv-stationens seneste skud på stammen af kontroversielle programmer.

Adam og Eva
Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 2. februar 2015 kl. 17:55

Deltagerne i ‘Adam & Eva’ er splitternøgne og i modsætning til ‘Paradise Hotel’, så bliver der ikke censureret noget i programmet. Med andre ord – du kan se alt i aftenens spritnye datingprogram  ‘Adam & Eva’.
Julie Zangenberg er dog ikke sammen med deltagerne, når de er nøgne, og man bliver også skuffet, hvis man forventer, at hun smider tøjet.
– Det ville jeg aldrig kunne. Det er jeg alt for blufærdig til, siger hun. At hun selv har gjort det som skuespiller på film og i teater, er en anden sag.
– Hvis det er vigtigt for at fortælle historien, må du som kunstner være villig til at gøre det, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Eks-paradiso med i nøgen-dating
Fascineret af formatet

I aften kan man blandt andet se den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Sheila-Maria Lyon Schade i det første afsnit af 'Adam & Eva'. Her havner hun i et trekantsdilemma med to andre deltagere, Marc og Jill. (Foto: fra TV3)

I aften kan man blandt andet se den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Sheila-Maria Lyon Schade i det første afsnit af ‘Adam & Eva’. Her havner hun i et trekantsdilemma med to andre deltagere, Marc og Jill. (Foto: fra TV3)

At hun overhovedet laver programmet skyldes, at hun er fascineret at konceptet bag ‘Adam & Eva’.
– Helt basalt er det drømmen om den store kærlighed, så den idé taler til mange. Til forskel fra andre programmer gælder det bare voksne mennesker her, og der er ikke behov for at der kommer 15 Bacardi Breezers på bordet og at musikken bliver skruet helt op. Her er det stille og roligt, og man får lov at følge samtalen mellem deltagerne. Det er rart i præcis det her koncept, siger Julie, der nok ser en del tv, men ikke følger specielt meget med i dating- eller realityshows.
– Jeg kan sagtens finde på at se datingprogrammer og reality. Men det er ikke noget, jeg gør særlig meget, fordi jeg arbejde en del. Så der er ikke tid til så meget. Jeg tror også, at jeg er for gammel til at se ‘Paradise Hotel’, griner den den 26-årige ‘Adam & Eva’-vært.
Smugkig på aftenens premiereafsnit herunder:

Se med på TV3 kl. 21:00.
LÆS OGSÅ: TV3 om ‘Adam og Eva’: Forventningerne er store
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.