Julie Ølgaard om Robert Hansen: Vi snakker sammen hele tiden

Julie Ølgaard taler stadig med Robert Hansen, som hun i mange år har gjort.

Af Rikke Lynge - 5. september 2021 kl. 12:55

Skuespiller Julie Ølgaard, 39, var taget til ‘Zulu Comedy Galla’ med sin 44-årige veninde Szhirley. Begge har de travlt med hver deres arbejde, men har det dejligt.

– Det kan man jo ikke klage over, når der har været så røvsygt hele vejen igennem Corona, så vi er bare mega glade for at være i gang igen, fortæller Szhirley, der ligeledes føler stor gensynsglæde med Julie, da de to ikke har set hinanden længe.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

Ligesom Szhirley har Julie også travlt med arbejde.

– Jeg laver spillefilm og pilot, og jeg skal snart instruere noget nyt. Jeg har dejligt travlt og er mega taknemlig, fortæller Julie til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører ønske for næste sæson ‘Landmand søger kærlighed’

Et af de værker, som Julie har instrueret hen over sommeren, er ‘Olivias håndbog i Hor’, som hun har reklameret for på sin instagram, hvor flere af skuespillerne ligeledes bliver afsløret – blandt andet er Szhirley med i filmen. Men også Robert Hansen har en rolle.

Robert Hansen har den seneste tid været i søgelyset, da hans ekskæreste Nynne Hansen har anklaget ham for vold. Men den sag forholder skuespiller og instruktør Julie Ølgaard sig ikke til.

– Jeg har ikke lyst til at udtale mig om Robert, før Robert selv har udtalt sig. Der er jo ikke noget konkret om noget som helst, fortæller Julie, der ikke ønsker at give et konkret svar på, om Robert stadig er med i hendes film.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører kriminel baggrund

– Man ved det ikke, slår Jule fast og fortsætter:

– Jeg snakker med Robert hele tiden, det har jeg gjort i mange år, men man ved ikke, hvad vi snakker om, og det siger jeg heller ikke her, slår Julie fast.

De få udmeldinger, der er kommet fra Robert, får dog ikke andre samarbejdspartnere til at droppe ham. Både Tajmer Booking har droppet ham som foredragsholder, mens Robert også er taget af posten som ambassadør for Hjerteforeningen, mens flere virksomheder har indstillet deres brug af ham som influencer, og den aahusianske filmskole Super16 har klippet Robert Hansen ud af den Western, han i sommer indspillede for dem. Læs mere om den historie i ugebladet HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles