'Paradise'-Julie: Derfor kan vi ikke lide Christina Maria

Pigerne på ‘Paradise Hotel’ er godt trætte af Christina Maria, og det er der en grund til.

Af Emilie Holm Egebro - 21. marts 2016 kl. 22:45

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ forsøger Christina Maria at komme tættere ind på hotellets piger. Desværre har hendes forsøg den modsatte effekt, og pigerne bliver endnu mere trætte af hende, end de var i forvejen. I følge Julie skyldes det, at Christina Maria griber sin ankomst på hotellet helt forkert an.
– Christina Maria er opmærksomhedskrævende og mangler situationsfornemmelse. Hun skal hele tiden høre sig selv og vandrer rundt til alt og alle, så ingen ved, hvor de har hende. Hun kommer ind på hotellet som en eksplosiv bombe i stedet for at stikke en finger i jorden og fornemme stemningen, menneskerne og følelserne. Det bliver derfor anstrengende at være for meget sammen med hende, siger Julie til Realityportalen.dk.
– Hun har ingen forståelse for, at mange af os er pressede over ting, som allerede foregår på hotellet, og tolker det derfor som, at vi ikke tager godt imod hende. Da hun så bliver ved med at køre i det, bliver vi piger naturligvis ret irriterede, da det ikke har noget på sig. Og der har hun ligesom lagt et grundlag for, at vi ikke bryder os om hende.
LÆS OGSÅ: Jonas: Derfor er jeg med i ‘Paradise’
‘Hun har et godt hjerte’
Julie føler, at hun og de andre piger forsøger at give Christina Maria en god velkomst, men da hun gentagne gange beskylder dem for det modsatte, bliver det for meget for dem.

Christina Maria. Foto: TV3

Pigerne på hotellet er godt trætte af Christina Maria. Foto: TV3


– Ingen kan jo lide at blive klandret for noget, der reelt ikke har noget på sig. Hvis hun udviste lidt mere forståelse og havde lidt mere situationsfornemmelse, så kunne hun helt sikkert komme tættere på os piger, forklarer Julie og tilføjer:
– Christina Maria er en sød pige, og jeg tror på, at hun inderst inde har et godt hjerte. Hendes opførsel inde på hotellet var bare for meget for os piger på det tidspunkt af forløbet.
Se billeder af Julie øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter date: Vi råbte og skreg
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor skrev jeg, at Michelle var billig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser