Julie bruger Lenny til at lokke kunder i butikken

Julie har fundet en smart måde at promovere sin skønhedssalon på.

Af Louise Vilsbøl - 30. maj 2019 kl. 07:25

I dag er der premiere på en helt ny serie på Viafree, som hedder ‘Boss Ladies’. Her møder vi ‘Love Island’-vinder og beautysalonejer Julie Melsen, frisørchef og blogger Trine Skjollander, kendt fra ‘Paradise Hotel’, international influencer Frederikke Lykke samt personlig træner Christina Oderico, kendt fra ‘For lækker til love’.
LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste
Vi kommer helt tæt på, når alt sættes ind på at få karrieredrømmene sat på skinner, i intime hverdagsstunder, hvor livet nogengange er svært, og på den røde løber, hvor håret og smilet skal sidde perfekt. I ’Boss Ladies’ følger Viafree fire kvinders liv som moderne selvstændig kvinde med alt, hvad det indebærer af karriere, pleje af det smukke ydre, fokus på følgere og ikke mindst pres fra egne ambitioner.
LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se Fie Laursens debut med at knalde på tv

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation
I første afsnit kommer man med til åbningen af Julies nye beautysalon, og i afsnittet efter har hun fundet et smart trick til at promovere salonen. Hun er nemlig begyndt at date sidste års vinder af ‘Paradise Hotel’, Lenny, og han skal agere trækplaster for at få kunder i butikken. Derfor skal han have vokset næsen, mens Julie sender live, men hun forsikrer ham om, at det ikke gør ondt – kan det nu passe?
Se det sjove klip herunder, og se alle seriens otte afsnit på Viafree.
LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre