Julie Berthelsen afslører: Sådan slipper jeg af med babykiloene

Den 36-årige sangerinde er fast besluttet på at smide de overflødige kilo.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. januar 2016 kl. 20:05

Julie Berthelsen har taget tyrene ved hornene og er nu gået ind i kampen for at smide de kilo, der er kravlet på i forbindelse med hendes anden graviditet.
Den smukke sangerinde blev landskendt i forbindelse med talentprogrammet ‘Popstars’ tilbage i 2002, men der er sket meget sidenhen. Julie bor sammen med kæresten, Minik Dahl Høegh, 30, som spiller på det grønlandske håndboldlandshold, men til dagligt spiller i GOG på Fyn. De har været sammen i adskillige år og har fået to dejlige børn, Sia på godt tre måneder og Casper på fire år.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter VILDT vægttab: Sådan har jeg tabt mig
Kampen mod kiloene
Men med en graviditet følger oftest lidt ekstra kilo. Efter første graviditet tabte Julie 25 kilo, men efter fødsel nummer to kræver det lidt ekstra anstrengelser igen at skulle kæmpe mod de genstridige babykilo.
Men Julie har lagt benhårde planer. Hun vil nemlig smide 20 kilo, så hun igen kommer tilbage på den vægt, hvor hun føler sig allerbedst tilpas.
–  Jeg er topmotiveret, og jeg ved, det nok skal lykkes. Det må tage den tid, det tager, så får jeg det bedste resultat, udtaler Julie Berthelsen til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Løb styrker min psyke og min bagdel
Ved, hvad det kræver

Julie udgav bogen i 2015. (Foto: privat)

Julie udgav bogen i 2015. (Foto: privat)


Den yndige sangerinde ved, at det kræver hårdt arbejde at skulle tabe sig. Men Julie udgav sidste år bogen ‘Sund balance‘, hvor hun forklarer, hvordan man kan tabe sig samtidig med at lave god mad.
– Jeg ved godt, at jeg måske modsiger mig selv i bogen i forhold til hele det der “må-ikke-virker-ikke”, for i min metode er det altså eksempelvis helt uden sukker og kulhydrat, men til gengæld har man én dag i ugen, hvor man, helt uden pis, må æde alt det, man vil, skriver hun på bloggen.
Julie har samtidig også allieret sig med den kendte træningsfysiolog Henrik Duer, som vi kender fra ‘Ekstremt Fed’ på TV3. Han skal hjælpe Julie med at bevare motivationen. Derudover har Julie tænkt sig at følge sin egen strategi om, at man ikke skal droppe alt det sjove, men blot begrænse sig.
Læs hele Julies indlæg HER, hvor hun deler alle sine følelser omkring det vægttab, der kommer til at fylde en stor del af 2016.
SE BILLEDERNE: Her er resultat af ‘Teen Mom’-stjernes vægttab
SE BILLEDERNE: ‘Big Brother’-Mark i vildt vægttab efter ‘Robinson’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.