SE BILLEDERNE: 'Bagedyst'-Julianes datter er blevet døbt

‘Den store bagedyst’-deltagerens datter har nu fået sit navn.

Af Pernille Hahn Hauberg - 7. december 2016 kl. 11:07

Første søndag i advent ringede klokkerne i Idom Kirke for andet og mere end julen. Juliane fra ‘Den store bagedyst’ og manden René holdt nemlig barnedåb for lille Mille, hvor i alt 20 gæster af de nærmeste blandt familie og venner var inviteret.
– Hun tog det rigtig flot. Der var ingen gråd. Hun sov det halve af tiden i kirken, og så var hun ellers bare sød og rar. Min lillesøster var gudmor, og så var min veninde Nicoline fadder, fortæller Juliane Dixen.

(Foto: Privat)

Milles dåbskjole er Renes mors omsyede brudekjole. Tidligere har både en fætter og en kusine til Mille haft den fine kjole på. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om ‘Den store bagedyst’
Gæsterne var efterfølgende inviteret til ”brunch med bobler” på parrets gård ved Idom lidt udenfor Holstebro.
– Det var stille, roligt og ret uformelt. Bare en rigtig hyggelig dag, hvor vi hyggede, sludrede og fik pakket en masse fine gaver op, som Mille fik. Så det var dejligt.
Den lille pige slægter allerede sin bageglade mor på og har blandt andet fået et sansekøkken i dåbsgave.  Juliane havde naturligvis selv bagt kagerne til den store dag, og hovedværket var en glacekage med moussebomber og kransekagebund.
Seerne kan glæde sig til et gensyn med Juliane Dixen, når hun 25. og 29. december er med i ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’ på DR1.
Juliane fra ‘Den store bagedyst’: Man skal stå ved, hvor man kommer fra
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Juliane nyder at være mor
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Juliane måtte tage en pause fra kagerne
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.