Julia Sofia afslører sin værste frygt

YouTuber Julia Sofia har en frygt, som ikke går hånd i hånd med en tur ‘Over Atlanten’.

Af Rikke Lynge - 22. marts 2020 kl. 10:55

YouTuber og ‘Vild med dans’-danser Julia Sofia sejler fra søndag den 22. marts ‘Over Atlanten’ med fem andre kendte danskere. Inden turens afgang har hun en samtale med overkaptajnen, OL-vinderen Jesper Bank, for at få de sidste informationer vendt. Jesper Bank har brug for at kende alle Julia Sofias fobier.
– Jeg er virkelig ikke særlig glad for mørke, og jeg tænker, at det bliver 50 procent af turen, siger Julia Sofia i første afsnit af programmet.
LÆS OGSÅ: Sådan startede ‘Vild med dans’-deltageren Julia Sofias YouTube-karriere 
Jesper Bank er spændt på, hvordan Julia Sofia vil klare turen, da alting bliver fuldstændig nyt for hende.
– Det bliver udfordrende de første dage, fordi vi starter ud på det værst tænkelige tidspunkt, hvor der ingen månelys er om natten. Det vil sige, er det overskyet, så er det så mørkt, som det overhovedet kan blive, fortæller Jesper Bank til de seks deltagere, da de påbegynder turens 21-dages sejlas ‘Over Atlanten’.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-hunk: Jeg fortryder min deltagelse
– Nej, nej, nej. Det er uden tvivl toppen af poppen det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har kastet mig ud i, siger Julia Sofia.

‘Over Atlanten’, sæson 2, Kanal 5. Anders Lund Madsen, Jesper Vollmer, Wafande, Katerina Pitzner, Julia Sofia Aastrup og Kristian von Hornsleth (Foto: Anthon Unger)


De seks modige kendte danskere, der sejler ‘Over Atlanten’ foruden Julia Sofia, er TV- og radiovært Anders Lund Madsen, musiker Wafande, diamantdronning Katerina Pitzner, kok Jesper Vollmer og kunstner Kristian von Hornsleth.
LÆS OGSÅ: Sød musik hos reality-par: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf
Se klippet herunder, hvor Julia Sofia fortæller om sin værste frygt, og se ‘Over Atlanten’ søndag på Kanal 5 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning 
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Mathilde på pause: Bekymret for farmor