Dagens julegodte: Jessica Sky: Julen dufter af hjemmebag

Den optimale jul bringer rejser til junglen og staterne, og så dufter den af vaniljekranse. Hvis det står til Jessica Sky.

Af Mikkeline Andersen - 2. december 2013 kl. 11:45

Hvis der den 24. december ligger et par øreringe fra Pandora under juletræet til Jessica Sky, så er hun glad. Meget glad. For hun har nemlig fundet et par, som hun har forelsket sig i. Men andet kan også gøre den smukke pige tilfreds juleaften.
– Jeg ønsker mig også en mountainbike og godt sportstøj til udendørs brug, fordi jeg gerne vil cykle i Geelsskov i Holte. Og så ønsker jeg mig en lækker røremaskine. Jeg drømmer om luksus modellen fra Kenwood til at ælte dej til boller og lave lækre kager med, fortæller Jessica til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Læserne har stemt: Stolle er Mr. Movember
Coste Rica er drømmen
Hvis Jessica skull give den ultimative gave til sin kæreste, så er hun ikke i tvivl om, hvad det skal være. For hun og kæresten har længe haft snakket om at rejse sammen.
– Jeg ville elske at give min kæreste en rejse til Costa Rica. Vi har aftalt, at vi skal på en lang tur sammen en dag. Der findes et hotel i junglen, som hjælper dyr, især hunde i nød, og deres køkken er 100 procent vegetarisk. Så det er lige efter vores tanker, siger hun.
Netop rejser hitter hos Jessica. Primitive forhold i junglen ville dog blive skiftet ud med luksuriøse forhold i Las Vegas, hvis Jessica og veninderne skulle på tur uden at tænke på prisen.
LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Hakket og brun
Julehyggen er i top
Selvom Jessica har travlt i sit bureau, jessicasky.dk, og på sit arbejde som distributør af Juice Plus, så bliver der også tid til julebag og hygge.
– Jeg glæder mig til at bage en masse ting. Jeg er en mad-hygger, og jeg elsker at fodre folk med god mad. Der skal laves vaniljekranse, hjemmelavede flødeboller og syltes ting på glas, for det er min store hobby.
Så personerne omkring Jessica i den søde juletid vil uden tvivl blive forkælet.
LÆS OGSÅ: Kasper Johansen: Derfor er ‘Fristet’ ikke længere på skærmen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.