Dagens julegodte: Manne: Julemad er det vigtigste

Manne fra ’Big Business på Vestegnen’ bliver næsten lykkelig, når han kan se frem til december måneds julemad.

Af Signe Mai Kærsgaard - 6. december 2013 kl. 10:01

Manne er en af de to eks-kriminelle fyre fra fra TV3 programmet ’Big Business på Vestegnen’. Han kører forretning på Vestegnen i tøjfirmaet ‘RossManns Destiny’ sammen med partneren Ross. Til hverdag bliver kaldt mad-Manne – og det er ikke uden grund. Når december nærmer sig, står han klar med knviv og gaffel til at tage imod den lækre julemad.
– Julen er lig med mad. Jeg bliver så lykkelig indeni. Jeg bliver ikke kaldt mad-Manne for sjov, siger Manne til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Nyt realityprogram: Fra kriminelle til tøjdesignere
Ønsker sig mad i julegave

ff

Drengene kan opleves på TV3 hver torsdag klokken 20.00. (Foto: Privat)


Mad er også det første Manne kommer i tanke om, når han skal lave sin ønskeliste til jul. I år håber Manne på at finde en pizza gemt under juletræet.
– Jeg håber, jeg får en nummer 7 med skinke, griner Manne.
Dog erkender han, at pizzaen ikke er det eneste juleønske. Han også håber på, at der ligger en ferie gemt underjuletræet sammen med pizzaen.
– Hvis man da har mulighed for at pakke sådan en ind, griner Manne igen.
Se teaseren til ’Big Business på Vestegnen’
Holder jul omkring julebordet med familien
For Manne er julen en højtid der betyder familie. Sammen med sin familie holder Manne derfor jul omkring et stort julebord fyldt med julens lækkerier. Efter at have indtaget store mængder julemad med familien ved det store julebord, danser Manne og familien om juletræet og synger sange.
Julen skal stoppe den 25. december
Selvom Manne er vild med familiehøjtiden i december, bør den ikke vare for evigt. Efter den 25. december må højtiden, for Mannes skyld, gerne stoppe.
– Julen er en dejlig tid. Danmark går helt juleamok på kanten til psykose. Det er rigtig hyggeligt, men det skal stoppe den 25. december, slutter han.
Følg Manne i ‘Big Business på Vestegnen’ på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Big Business på Vestegnen’: Hunden bliver bortført
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.