JUHUU: Meget mere 'Ex on the Beach' allerede nu

Der er godt nyt til ‘Ex on the Beach’-fans, for dramaet er slet ikke slut endnu.

Af Louise Vilsbøl - 23. oktober 2019 kl. 6:59

Hvis man er glad for ‘Ex on the Beach’ og trist over, at tredje sæson har nået sin afslutning, så er der gode nyheder. På Dplay kan man nemlig følge deltagerne, efter programmet sluttede. Her kommer der svar på, hvad der er sket med alle parrene, for hvis man troede, at der var intriger i selve programmet, så er det slet intet imod, hvad der sker, når deltagerne atter har fødderne på dansk jord.
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene
I ‘Efter Ex’ kommer man til at se små glimt af næsten alle fra denne sæson. I de første afsnit er deltagerne lige kommet hjem, men Kristian og Elisabeth fik lov at blive på et hotel i Grækenland, da de skulle med et andet fly, og her fik de endelig lidt alenetid.
LÆS OGSÅ: Stor undring om ‘Ex on the Beach’-Mark: Kopierer han Philip May?
Herefter følger vi primært Kristian, der besøger Casper i København, hvor han afslører, at han allerede dagen efter hjemkomsten bookede en billet til Caribien og har planer om at overraske Elisabeth med et lille besøg på hele tre uger. Daniel tager til Aarhus for at besøge Tessie, men hun har lidt ting i ærmet, de skal snakke om, og det går ikke lige efter planen.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie afslører: Derfor røg vi ud af ‘Ex on the Beach’
Sidsel planlægger også at besøge Jeppe i Kolding, men heller ikke her går tingene Sidsels vej. Heldigvis skaber det plads til en ny flirt for Sidsel. I Bro-land er alt heller ikke guld og grønne skove. Mark og Frederik er nemlig blevet uvenner over Sarah Amalie, og Casper står splittet med en fod i hver lejr. Man ser også begyndelsen af en romance mellem Line Maria og Frederik, der ikke mødtes inde i villaen, men til gengæld finder hinanden her hjemme.
Man kan allerede nu se det første af i alt 10 afsnit nu på DPlay, og fremover vil der komme et nyt afsnit hver tirsdag på online-kanalen.
LÆS OGSÅ: Jamie raser: ‘Ex on the Beach’ er et skodprogram