JUHU! Her vender 'Keeping Up With the Kardashians' tilbage med ny sæson

Du skal ikke vente længe, før Kardashian-familien igen er tilbage på skærmen.

Af Jonas Sand - 12. august 2019 kl. 17:00

Hvis du er begyndt at savne nye afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashians’, så er der gode nyheder. Du skal nemlig ikke vente længe, før du igen kan følge med i livet hos realityfamilien.
Streamingtjenesten hayu oplyser i en pressemeddelelse, at den 17. sæson af ‘Keeping Up With the Kardashians’ får dansk premiere den 9. september.
LÆS OGSÅ: Efter utroskab og svigt: Nyt stort DRAMA mellem Khloé og Tristan

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Er ‘KUWTK’-stjernen tilbage hos ekskæresten?
Sæson 16 sluttede med Khloés dramatiske opgør med den utro Tristan og Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn, og den nye sæson samler op, hvor den seneste stoppede.
– I ‘Keeping Up With the Kardashians’ sæson 17 kan vi blandt andet se frem til et gensyn med Khloé, der efter hele episoden med Tristan, som efterlod både hende og resten af familien i chok, sætter sig for at søge nye helende veje i sin uvante tilværelse som dele-forælder. Hele projektet går dog ikke nødvendigvis, som hun havde forudset og ønsket, står der i pressemeddelelsen, der fortsætter:
– Mens Kim i mellemtiden venter på ankomsten af sit fjerde barn, får hun en diagnose, som kan ændre hendes liv for evigt. For Kourtney drejer tilværelsen sig for en stund om hendes runde fødselsdag, mens Kendall, Kylie, Kim og Kris tager deres årlige tur til New York for at være del af Met Gala – der viser sig at blive det til dato mest overdrevne og glamourøse af slagsen!
Sæsonen er den sidste af familiens kontrakt med E!, men forhandlingerne om yderligere fem sæsoner er i fuld gang. Familien kræver dog en enorm lønstigning, hvis de skal underskrive kontrakten. Det kan du læse mere om her.
Keeping Up With the Kardashians sæson 17 får premiere på hayu mandag den 9. september 2019 – samme dag som i USA.
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger