JUHU! 'Drengene på kanten' vender tilbage til skærmen

Dennis og Valdemar har igen slået pjalterne sammen for at underholde danskerne – og ambitionerne er tårnhøje.

Af Lykke Buhl - 5. juni 2019 kl. 16:55

Tilbage i 2016 flød DR3-fænomenet ‘Drengene på kanten’ for første gang over skærmen. De utilpassede drenge fra Lolland blev en kæmpe succes, og året efter kom så anden sæson af DR3-programmet.
Derudover blev der også lavet valg-spinoffet ‘Valg på kanten’, hvor seer-darlingerne Valdemar og Dennis drog rundt i deres kommune på Lolland for at blive klogere på det daværende kommunalvalg.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor du kan se Lasse lave en reklame for gulerødder i ‘Big Brother’-huset

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Simon: Derfor er jeg den perfekte mand

Tilbage på skærmen

Valdemar skal ganske vist stille op i det snartkommende ‘Stjerneboksning’, og han blev også tilbudt at deltage i den netop afsluttede ‘Divaer i junglen’, men tilbuddet blev desværre trukket tilbage. Men derudover er det ikke meget, vi har set til de ellers populære drenge Valdemar og Dennis.
Men forleden dukkede der en ny YouTube-video op, hvor man kan se de to ‘Drengene på kanten’-gutter slå sig løs i hinandens selskab.
– Den video bestod egentlig bare i, at vi skulle teste en masse produkter fra Philips og Coop Danmark. Det var bare lige en hurtig, sjov video. Vi er ikke en del af nogle selskaber endnu, dette var bare en demo på, hvad fremtiden eventuelt kunne byde på, og folk er gået amok med det, fortæller Dennis om den nye video.
LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt

Vil ind i reklamebranchen

Selvom drengene intet har fået for at lave videoen, så håber de, at den kan være et springbræt ind i reklamebranchen.
– Vi tænkte at starte en form for reklameshows, hvis folk nu var interesserede. Fremadrettet håber vi selvfølgelig på en masse reklamer på tv, hvis nogle er friske. Vi krydser lidt på at lave noget lignende det, Casper lavede for Fleggaard, griner Dennis med henvisning til Casper Christensens succesfulde ‘Lige Over Grænsen’-reklamekampagne for grænsehandlen Fleggaard.
Drengene vil nemlig meget gerne bruge sig selv i reklameøjemed, og der har faktisk allerede været en stak bud efter dem og deres sjove personligheder.
LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Nybygger’-par skal være forældre
Tidligere har man kunne se Valdemar i en reklameserie om uønsket hårtab, og Dennis fortæller, at hele idéen med at springe ud i reklamebranchen startede, efter de havde lavet YouTube-advendtskalenderen ‘Jokerens FREAKSHOW’. Herefter fik de nogle tilbud, der dog ikke er kommet det store ud af.
– Vi har også lavet en reklame for Leo Vegas, det er bare ikke kommet endnu. Det var et selskab, der kunne se det sjove i, at vi lavede Leo Vegas-reklamerne i stedet for Uffe Holm, da de mente, Uffe Holm var blevet lidt “gammeldags”. Men da vi lavede det awesome klip, forsvandt selskabet bare ud af det blå, fortæller en skuffet Dennis.
LÆS OGSÅ: CHOK: Jeppe var Sara utro med ‘Ex on the Beach’-babe

Videoer uanset hvad

Selv om der endnu ikke har været det store held, så er ambitionerne store. Og både Dennis og Valdemar er opsatte på at vende tilbage til skærmen på den ene eller den anden måde.
– Mig og Valdemar har selv planer om at lave noget sjovt denne sommer. Om det bliver prankvideoer eller andet sjov, ved vi ikke helt endnu, da vi står alene med fede idéer. Så vi håber lidt, der er nogle, som er friske på at komme med ind over, griner Dennis.

– Vi er i hvert fald friske på nye oplevelser fremover. Og vi ved, folk savner os, supplerer han med et smil.
LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker