AFSLØRING: Populær datingserie vender tilbage med ny sæson

Optagelserne til en ny sæson af Viafree-serien starter inden længe.

Af Jonas Sand - 18. januar 2019 kl. 11:06

I første sæson af Viafree datingserien ‘Wingman‘ fulgte vi Paradise Hotel-vennerne Philip og Lenny, der datede sig igennem Danmark i håbet om at finde den helt store kærlighed. Nu kan du godt begynde at glæde dig til anden sæson af den populære datingserie. Viafree er nemlig inden længe klar med en helt ny omgang med nye deltagere.
Denne gang bliver Rasmus og Kasper fra sidste års ‘Love Island’ sendt ind i datingland, hvor Kasper skal fungere som den altoverskyggende ‘Wingman’ i jagten på en kæreste til Rasmus. I seks afsnit er det Kaspers fornemmeste opgave at finde en potentielle kæreste til Rasmus, og han guider ham, da han ikke har den store erfaring med datingverdenen.
LÆS OGSÅ: Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-Camilla tage en date med til hundehvisker:

LÆS OGSÅ: ÆGte ‘Paradise’-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!
Alle programmerne er endnu ikke optaget, og hvis du sidder derhjemme og har et godt øje til Rasmus, så er det nu, du skal gribe chancen. Så kan du nemlig blive en af de heldige piger, han får med sig på date.
– Det vil bestemt ikke være en dårlig ide, hvis du kan noget helt særligt – det kan være, at du er professionel fægter, vildt god til at twerke eller måske er du hypnotisør? Det er ikke så vigtigt, hvor du bor i Danmark – bare du har mulighed for at date Rasmus i København og omegn i februar og start marts. Send en kort præsentation og billede til: nansa@respirator.as, lyder det.
Du kan se den første sæson af ‘Wingman’ lige her.
LÆS OGSÅ: Trist ung mor tvunget til stor beslutning: Endnu et nederlag