Joy's ekskæreste deltager i nyt TV3-program

I aften er der premiere på et sprinyt TV3-program, og her møder vi blandt andet Joy K. Petersens eks-kæreste, Burim Topallaj.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. august 2014 kl. 20:00

Burim Topallaj medvirker i aften i et nyt TV3-program, ‘Slip køterne løs’, som går ud på, at tre venner bliver sendt ind i en mørk og uhyggelig skov i Litauen uden at vide, hvad de skal opleve eller møde på deres rejse, hvor mystiske begivenheder efter sigende har fundet sted, og ikke engang de lokale tør gå derind længere.
-Da jeg fik informationen omkring programmet og konceptet, syntes jeg, at det lød rigtig spændende . Jeg mente, at det var en anden form for underholdning, end det man hidtil havde været vant til på dansk tv . Den mulighed ville jeg ikke lade gå forbi min næste, så jeg valgte at sige ja tak, siger Burim til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Derfor er Joy og Burim sammen igen
Kendt ekskæreste
Vi kender dog Burim fra et andet program, nemlig ‘Mig og min mor’, hvor han medvirkede, da han var kærester med Joy K. Petersen.
Parret var sammen af flere omgange, men forholdet gik endeligt forbi i december 2012.
Men nu er Burim altså tilbage i seernes liv, nemlig i aften på TV3 kl. 21.15.
Se en lille bid af aftenens program herunder:

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.