Joy udsat for stalking

Realitybaben og hendes mor oplever i øjeblikket, at de bliver udsat for stalking og klamme oplevelser.

singleliv, mig og min mor
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. maj 2014 kl. 13:30

Joy og hendes mor Mia oplever i øjeblikket på uhyggeligste vis, hvad bagsiden af medaljen egentlig betyder. For i takt med deres optrædender på tv, hvor deres til tider specielle mor-datter-forhold bliver udstillet, så er de kendte ansigter, der tales om.

Og det har nu fået ubehagelige og klamme følger for mor og datter.

– Jeg får tilsendt underlige ting fra diverse folk. Jeg får blandt andet tilsendt nærmest “scener”, hvor folk, jeg aldrig har set før, sidder og snakker som, at om de har været sammen med os. Og nærmest laver manuskript på, hvad de har “set” og “hørt”, siger Joy til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Galleri: Joy viser sin labre krop frem

Filmes af fremmede kvinder

Og det er ikke kun de klamme ting, som realitybaben får tilsendt, der er grænseoverskridende. Det sker også ubehaglige og sære ting, når hun er ude med sin mor.

– Det er rigtig ubehageligt, at folk stalker min mor og jeg. Og jeg oplever også, mår mor og jeg er ude sammen, at eksempelvis kvinder sætter sig tæt på os. Eller de sidder og prøver at skjule deres mobil, imens de tager billeder eller optager os, siger hun og fortsætter:

Men vi lurer dem med det samme og vender ryggen til dem eller går vores vej. Jeg har intet imod, at fans får billeder. Men at voksne kvinder prøver at tage billeder eller optage os bag vores ryg, fordi de vil være ondskabsfulde, det er så klamt og lavt af dem.

LÆS OGSÅ: Joy og mor Mia skal atter under kniven

“Ghost gimps”

Og når Joy så vælger at konfrontere folk, med det de gør, så bliver hun beskyldt for at true dem.

-Når jeg henvender mig til dem og siger, at vi må tage den face to face, så begynder de straks at sige, at jeg truer dem. Fatter ikke folk bruger deres fritid på at stalke andre og lave sider om os, siger Joy og fortsætter:

– Jeg synes det er ubehageligt, at folk er sådan. At folk har så travlt med andre hele tiden, kommer jeg nok aldrig til at forstå. De typer kalder jeg “ghost gimps”. De er bare overalt og opretter fake profiler med mere, slutter hun af.

LÆS OGSÅ: Irina endnu en gang udsat for stalking

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.