Joy om ny kæreste: Det faldt jeg for

Realitysjernen flyver rundt på en lyserød sky af kærlighed, og det var en score-bemærkning, der slog benene væk under den blonde babe.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. juni 2014 kl. 09:14

Fredag kunne vi fortælle, at Joy har sagt farvel til singlelivet og nu nyder tilværelsen sammen med sin nye kæreste Mads.
I et interview med Realityportalen.dk fortæller Joy om sit nye forhold, hvad hun faldt for hos Mads, og hvordan mor Mia har taget det nye forhold.
– Vi mødte hinanden på Billy Booze, hvor han var lidt smart i en fart, men det virkede åbenbart. Vi snakkede bare rigtig godt sammen, og han sagde på et tidspunkt “hvad er din undskyldning for ikke at kysse mig”? og så kyssede jeg ham, siger en ny-forelsket Joy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Joy: Derfor er det slut med ‘Singleliv’
Tog hjem sammen
Og det kys var åbenbart det, der skulle til for at slå benene væk under Joy, for parret endte med at tage hjem sammen.
– Vi tog faktisk hjem sammen. Og da vi vågnede dagen efter, kunne vi ikke bare sige farvel til hinanden. Der var bare en god kemi, og vi følte os meget afslappede i hinandens selskab, fortæller realitystjernen og fortsætter:

Det ny forelskede par. (Foto: Privat)

Det ny forelskede par. (Foto: Privat)


– Og efter otte dage blev det så til et forhold. Vi ved begge godt, at man skal passe på med at gå for hurtigt til værks. Men samtidig, hvis man føler, at man har noget sammen, hvorfor så ikke springe ud i det og se, hvad det bliver til. Vi har det rigtig godt sammen, vi træner sammen, og vi elsker begge mad, og meget mad.
Læs også: Joy udsat for stalking
Bliver advaret af andre piger
Efter at Joy har offentliggjort deres forhold på Facebook, har hun modtaget advarselsbreve fra andre piger. Men det skal ikke ødelægger Joys lykke.
– De advarer mig imod ham og siger, at han blandt andet er en player og voldelig. Det gør selvfølgelig ondt at læse, og jeg får da lidt hjertebanken. Men jeg simpelthen ikke på, at han er en voldelig type. Min hund er også rigtig glad for ham, siger Joy og fortsætter:
– Det er selvfølgelig ikke sjovt at blive advaret imod ens nye kæreste. Men jeg tager chancen, og jeg håber på, at han er den, som han udgiver sig for at være. Så længe han ikke skriver med andre eller ses med andre imens han er min, så kan jeg ikke tillade mig at sige noget
I både ‘Singleliv’ og ‘Mig og min mor’ har man fulgt Joy og hendes mor Mia, og det har givet et indtryk af, at mor Mia ikke er så glad for, at hendes datter har en kæreste.
– Jeg sagde til min mor, at jeg så en fyr, og jeg kunne fornemme, at jeg snart ville komme i forhold med ham. Hun har ikke rigtig sagt så meget. Men mange tror, hun er imod, at jeg har en kæreste.  Det er hun ikke så længe, at han behandler mig ordentligt, slutter Joy af.
LÆS OGSÅ: Joy og mor Mia skal atter under kniven
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.